2777
2789
عنوان

توروووخدااااا بیاین

39 بازدید | 10 پست

واقعیتش من ۲۰ سالمه و دو ساله نامزدم

نامزدمم همسن خودمه

بماند که چه چیزایی ازش ندیدم

مادر شوهرم ۳۸ سالشه و تو همه چیه من از اول دخالت میکرد یه مدتیه کارامو میکنم بعد می‌فهمه چون قبلش آدم میگه هی میگه نههه بعد عروسی نههه بعد فلان

بگذریم

اینا واسه من توی دوسال ۵ تا النگو گرفتن گفتن هی بقیشم می‌خریم می‌خریم منم هیچی نگفتم

یه سرویس جشن و یه نیم ست واسه تولدم

و یه دستبند و یه انگشتر و یه النگوم مونده دستش که شکسته بودن

من یه دو ماه پیش اتفاقاتی افتاد که خاستم جدا بشم اطرافیانم هی تشویق می‌کردن که اره جدا شو جدا شو

بعد با خودم یکی دوتا کردم دیدم یه فرصتم میشه به نامزدم داد فعلا خداروشکر خیلی خوب شده

و با تحریک اطرافیان من هفته پیش رفتم طلاهارو دادم طلا فروش و عوضشون کردم یه سرویس کامل برداشتم و یه انگشتر و یه گوشواره جدا

بعد مادر شوهرم بند کرده بود از چند ماه پیش که طلاهاتو بیار همرو میخام عوض کنیم بهترشو بگیریم

بیار بیار یادت نره

دیشبم زنگ‌زد که داری میای هی نگو یادم رفت بیار چیکارشون کردی نمیندازی و اینا

منم گفتم اوکی

و از دیشب نگرانم که چیکار کنم

بعد میگم مگه جرم کردم ماله من بود دوست نداشتم عوض کردم

توروخدا بگید چیکار کنم نامزدمم نمیدونه اون بدبخت کاری ندارع

نباید عوض میکردی خب یجورایی هدیست

و عوض کردنشون یعنی من از هدیتون خوشم نیومده😐

هیچ راهی نیست باید بهشون بگی عوض کردی

چون نمیندازی شک کردن که فروختی یا عوض مردی برای همین اصرار میکنن ببری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خونسرد بگو عوضشون کردم که دهن پرکن تر بشه...میتونی بگیم به خودتون زحمت ندید من کاری ک شمامیخواستی بکنیو کردم به شمازحمت ندادم ک خوشحال بشید...هرکیم دیده کلی تعریف کرده ازتون ک چقد خوشگله سرویسی ک بهت دادن

نه

اول به نامزدت بگو

اونم به اونا بگه

یا اگه فکر میکنی اینطوری کنی فکر میکنن ترسیدی بهشون بگی خودت برو بگو

انقدام کار بدی نبوده

تحت تاثیر اطرافیانتم نباش

نمیدونم چرا میخواندسمت کار اشتباه هلت بدن

میخواد قهر کنه به خدا خسته شدم

عزیزم من مشکل ترو داشتم ولی تو نمیتونی همرو راضی نگهداری....تنها بامادرشوهرت حرف بزن یا باشوهرت ولییییی تنههههاااا.....بچو قصدم ناراحت کردنتون نبوده یهو این سرویسو دیدم عاشقش شدم