2777
2789

من امروز خیلی دلم خواست

هرچی من ارزشو داشتمو دارم اون داره

هرچی من بپسندم اون میخره

من فقط میتونم بپسندم🙂حیلی ناراحتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره جورجینا خیلی قیافه خوبی داره

من جورجینا برام مهم نیست من اون شخصی که خودم نزدیکمه مد نظرمه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اتفاقا چند بار همچین تاپیکایی و دیدم و فکر کردم هر کدوم از بازیگرا خواستم یه روز بجاشون باشم نمیتونستم خود بازیگرا و اینامون سختیاشون همینه از زندگی و همه چی همین سر جام خوبه همه مثل همیم چه سلبریتی چه خواننده هرچی

من جورجینا برام مهم نیست من اون شخصی که خودم نزدیکمه مد نظرمه

خب خودتو مقایسه نکن

همه ی ادما با هم فرق دارن و نمیشه مقایسه کرد

حتی پدر و مادرتون هم یکی باشه رفتارشون با بچه ها فرق داره

حتی دوتا خواهر هم شرایط یکسانی ندارن که مقایسه بشن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اره دوس داشتم دختر صاحبکارم بودم 😂ماهی ۱۰۰ میلیون فقط شهریه ی مدرسشو میده و حمایتش میکنه و توی جهان توی المپیاد مقام آورده،الهی موفق ترین باشه ولی دلم همچین بابایی میخواست

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
راستش نهخیلی ها بهتر از من بودناما یاد گرفتم خودم بودنو دوست داشته باشمزندگی خیلی قشنگه

خوشبحالت به ارامش درونت رسیدی