2777
2789

نگران چیشی؟ نمیگم کار درستیه اما همه انجام دادن دیگه غریزه طبیعیه بدنه هر انسانیه وقتی به بلوغ میرسن.. به مادرشم بگی تکرار میکنه فقط با حواس جمع تر چون شما نمیتونی جلو غریزه هیچ انسانی و بگیری

خجالت زده اش نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم باهاش حرف میزنم

بی ادبه و زبون دراز اعصابشو ندارم اما میخوام بگم گوشیو ازش بگیرن تو اتاق رفته بود درو قفل کرده بود منم مبل گذاشتک زیر پام از بالا در نگا کردم چیکار میکنه پیش من گذاشته بودنش

دخالت نکن چرا فکر میکنید فقط شما متاهلا ادم هستید و حق داشتن این نیاز رو دارید ؟ یا مجرد و جوانی که این نیاز رو داره در ذهنتون خ.راب تصورش می کنید من کاملا درکش می‌کنم چون خودمم هر از گاهی از این کارا می کنم ولی دوست ندارم کسی بدونه و به روم بیاره بنظرم اونم حس بدی پیدا می کنه ولش کن

نگران چیشی؟ نمیگم کار درستیه اما همه انجام دادن دیگه غریزه طبیعیه بدنه هر انسانیه وقتی به بلوغ میرسن ...

اخه تو این سن؟ بچه ای که هنوز پریود نمیشه؟! فردا عکسشو ب هزار نفر میفرسته و دوست داره بیشتر از این تجربه کنه و هرکارب ممکنه بکنه کسی که امسال تازه دبستان تموم کرده

خودم دهه هشتادیم

ولی دیگه تو این سن این کارا رو نمیکردیم اشتباهه 

اخه تو این سن؟ بچه ای که هنوز پریود نمیشه؟! فردا عکسشو ب هزار نفر میفرسته و دوست داره بیشتر از این ت ...

فقط میدونم شما نباید دخالت کنی چیزی نیست ک دهن به دهن به دهن بشه به گوش مادرش برسه بعدشم گفتم که بنظر من جلوگیری نمیشه کرد چون تو حمومم که دیگه نمیتونید باهاش برید.. ۲ سال دیگه تو جامعه که نمیتونید باهاش برید

.. ابن موضوع طبیعی هستش

عذاب وجدان دارم فردا روز اتفاقی بیوفته مامانش از من شاکی میشه میدونم

از تو چرا؟ مگه تو سرپرستشی یا همش پیششی

نمیدونم خودت میدونی اگر میبینی مادر عاقلی داره و واکنشش بد نخواهت بود بگو

اما نظر من درکل اینه نگی

فقط میدونم شما نباید دخالت کنی چیزی نیست ک دهن به دهن به دهن بشه به گوش مادرش برسه بعدشم گفتم که بنظ ...

پاره تنمه دهن ب دهن چرا کنم فقط خودم تو فکرم که راهی داره؟

میترسم فردا روز ۱۴سالش باشه باردار بشه عقل ندارن که

از تو چرا؟ مگه تو سرپرستشی یا همش پیششینمیدونم خودت میدونی اگر میبینی مادر عاقلی داره و واکنشش بد نخ ...

اره همش پیش منه شبانه روز اتفاقی بیوفته خودمو مقصر میدونم