2777
2789

17 اینا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاریس تو‌حامله ای؟ فکر میکردم مجردی!

چه خوب 😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

تازه من دیروز صبح سمت چپ شکمم سفت شده بود و درد میکرد.یکم شکممو دست کشیدم حالت نوازش چند دیقه بعد دلم یکم تیر کشید و اون سفتی رفع شد.جوجه ام خودشو ول کرد فک کنمجمع شده بود

گر نگهـــــدار من آنست که من میدانم    شیشـــــہ را در بغل سنگ نگـــــہ میدارد
به سلامتی به زودی بچت بدنیا بیاد قیافه ت عین پروفایلت میشه 🤭😃

اتفاقا یه شب خواب دیدم همین ریختی بود😆😆

😂😂😂😂 بخدا من گاهی همون شکلی میشم فقط چاقترم 🤭

جذابی پس😁