2777
2789

آروم شیم 

بهتون محبت میکنه؟

در مقابل حرف های شما پذیرش داره؟

تنها میذاره جایی برید

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
با همچین آدمی که نمیشه زندگی کرد

له شدم خواهر ولی با بچه نمیشه کاری کرد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی حساسه یا واقعا پارانویا داره؟

نه دکتر تشخیص پارانویا داد

ای وای خب درمان داره؟

اره قرص میخورد بهتر شد ولی نمیخوره

عزیزم من پیامتون رو تویه تاپیکی دیدم که گفتین با قرص ۳۰ کیلو کم کردینمیشه بپرسم از کجا تهیه کرده بود ...

از کانال روبیکا خواهر