2777
2789

یکی از دوستای من ازدواج دوم کرده

شوهرش مجرده و هم‌سنن

۲۴ سالشونه هردو 

بعد دوستم قبلا جدا شده پدرش بنده خدا نداره 

اینم همه ی جهیزیه قبلی رو فروخته همون سالی که جدا شده

از طرفی فکوفامیلای داماد نمیدونن دوستم مطلقه بوده فک میکنن ازدواج اولشه

دوستمم میگه موندم چجوری بااین گرونی جهیزیه بخرم

بنظرتون داماد باید بخره یا مجددا دختر باید بخره؟؟؟

وظیفه ی کیه.؟؟؟ 

دامادم مال ملالی نداره اینجوری که میگه 

بخره باید بره زیر قرض و وام و بدهی و..... 

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جهاز قبلا چیکار کرده

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

دختره ناز کنه بگه اصلیا رو  تو بخر 

خود شم یه چیزای آماده کنه دختره فوقش بره زیر قرض پدر عروس یه مقدار 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم قبل عقد کزدن باید در اینمورد توافق میکردن متاسفانه دوستت همینطوری زرتی ازدواج میکنه بجا اینکه اول به تفاهم برسن ..

طبق قانون جهیزیه با پسره ولی طبق عرف مثل ازدواج اولش جهاز با خودشه چون اقا پسر هم مثل ازدواج اول بانو عقد و جشن و عروسی و مناسبتا رو میاره 

دوستمم طفلی سرکار نمیره

بهش میگم برو سرکار لااقل از پول خودت بخر 

چون وام ازدواج بهش تعلق نمیگیره

میگه شوهرم گفته خودم میخرم 

منتها میگه شوهرم نداره بخاد بخره خییییییلی بهش فشار میاد

بعد میگه خواهرو مادره داماد نمیدونن که من از پس جهیزیه بر نمیامو قراره بچه خودشون بخرن بفهمن مادره باهام چپ میوفته یانمیذاره غر میزنه

با خاهر داماد جوره ولی مامانش نه😂

گفتم چپ بیوفته به درک 😂😂😂 

متاسفانه من خیلی اهل راهنمایی نیستم 😂چکشی ام ✌️😂

بخاطره همین گفتم شما راهنمایی کنید

باهم توافق کنن واجبا رو بخرن

منم همینو گفتم

ولی میگه اونا فقط فرش و تی وی و  یخچال و لباسشویی میخرن 

پسره اوکیه گفته خودم وام میگیرم قرض میکنم قسطی میخرم همشو 

منتها مادره دوماده خبر نداره 

میگه مامانش بفهمه نمی‌ذاره غر میزنه همینجوریشم باهاش چپه

عزیزم قبل عقد کزدن باید در اینمورد توافق میکردن متاسفانه دوستت همینطوری زرتی ازدواج میکنه بجا اینکه ...

عه 

من فک کردم ازدواج دوم جهیزیه نمی‌برن

مرسی عزیزم 

اینا فقط جلو خانواده پسره توافق کردن یخچال و تی وی و لباسشویی و فرش رو داماد بگیره 

ولی چون باهم دوست بودن از قبل داماد گفته خودم مابقیشو میخرم( دور از چشم مادرش)

چند موردی ک من دیدم عروس بردهاسشون چون پسر هست و احتمالا مراسم هاشون مثل ازدواج اول هست باید بخرن و ...

آره براش جشن میگیرن دیگه 

همه مراسمارو براش گرفتن

یلدا و عید و.... جشن عقدو  همه چی

اصلا همه فک میکنن دختره

به هیچکی نگفتن

اینم بخاطره همین سختشه 

خب جهاز قبلا چیکار کرده

فروخته همرو همون سال که جدا شده

البته استفاده کرده بوده خب

دوسال زندگی کرده بود 

اینم همه فک میکنن مجرد بوده به کسی نگفتن