2777
2789
عنوان

کل جهیزیم شد اینقدر بیاین لیستشو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 105 پست

دفعه دیگه خواستی لیست کنی .برقا رو جدا بنویس .مهمونا رو جدا 😄مبارکه عزیزم .انشالله بسلامتی و شادی ازشون استفاده کنی .سفید بخت بشی 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دل خوش ان شاالله استفاده كنيد دم همه باباهاي مهوبون گرم عمرشون بلند و بي غم باشه ان شاالله

خداپدر عزیزتونم رحمت کنه

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

🥹🥹قربون مهرومحبتت الهی ک شماهم عاقبت بخیر شی ممنونم بابت دعای خوبت

عزیزدلمی ❤️🌺

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

مبارک عزیزم به خوشی استفاده کنی.برای جوونا دعا کنبرای منم دعا کن بتونم اول همسر خوبی پیداکنم دوم جهی ...

انشالله عزیزم مطمعن باش ب وقتش ازدواج می‌کنی اونم بهترین ازدواج  فقط سعی کن خودتو ب هدفات برسونی و موفق شی 💗🫂

ممنونم عزيزم خدا عزيزانتون رو حفظ كنه

فداتشم 

انشاءالله عزیزم من 34 سالمه امیدوارم سنم بالا نرهوخوشبخت بشم ومنم امسال بیوفتم دنبال جهیزیه خریدن

انشالله ک حیرت باشه مطمعن باش میشه دوست داشتی کتاب تا بوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد رو از سایت داداش رضا بخون ب من خیلی کمک کرد این کتاب تو ازدواجم 

انشالله ک حیرت باشه مطمعن باش میشه دوست داشتی کتاب تا بوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد رو از سایت داداش ...

انشاءالله عزیزم برای همه جوونااا 

مرسی کتاب چیه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم