2777
2789

باز گذاشته ک سمت ما میخوره خودشم رفته بیرون مامور آب اومد داخل من و دخترم تنها بودیم همین طور نگاه میکرد دوهفته دیگ از این جا میرم دست این مادرشوهر نفهم راحت میشم دویدم رفتم درو بستم دوربین هم داریم اما من میترسم همیشه عادتشه این ننه بز صبح تا شب درش بازه خدا لعنتش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیمی ها عادت دارند درو باز بذارند، به این فکر کن دو هفته دیگه میری و از این چیزا راحت میشی

فکر کن عروست جوونه فقط خودش تنها نیست مثلا روسری سرم نبود تاپ پوشیدم شلوارک هوا گرمه کسی بیاد تو چ قدر خجالت میکشم البته با چادر رفتم دوربین بود اما این کارش تو مخه بی درو پی کره

فکر کن عروست جوونه فقط خودش تنها نیست مثلا روسری سرم نبود تاپ پوشیدم شلوارک هوا گرمه کسی بیاد تو چ ق ...

اره عزیزم درکت میکنم، کلا زندگی با خانواده همسر یا حتی خانواده ی خودمون بعد از ازدواج سخته، من میگم چیزی نگو چون داری میری اگه موندگار بودی حتما میگفتم تذکر بده