2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست

با سلام  

1 - توکل برخدا هیچ چیزی غیر ممکن نیست. خدایی که تو رو خلق کرده همسر تو رو هم خلق کرده  و رساندن شما براش اسونه 

2- قدرت جذب

3-سعی کن خودت رو از لحاظ موقعیت اجتماعی بالا ببری مثلا شغل  و به سر و وضعت هم برس خوش تیپ بودن تو مردا مهم تره

سلام 

اول اینکه خیلی خوبه به فکر ازدواج هستید 

دوم اینکه چون من از شما بزرگ‌ترم توصیه ام اینه اگر شرایطش رو حتی متوسط هم پیدا کردید با فرد هم کفو خودتون ازدواج کنید بله درسته ازدواج باعث سرو سامان گرفتن یه پسر میشه و از انحرافات نجات بخش هستش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت داشته باشه بتونه ابراز علاقه کنهبا خانواده ام کنار بیاد بین ما جدایی نندازه

خب،همین؟عقایدش اینا چطور باشه؟خانوادش،سنش،تحصیلاتش

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خب،همین؟عقایدش اینا چطور باشه؟خانوادش،سنش،تحصیلاتش

هیچی 

فقط محبت داشته باشه بتونه ابراز علاقه کنه

من قبلا میخاستم ازدواج کنم 

همیشه با مامانم میرفتم خونه شون 

میبردمش بیرون بهش گل میدادم 

هر شب بهش میگفتم دوست دارم

نزدیک ۱ سال خانواده ها با هم در رابطه بودیم حتی یه بار هم بهم نگفت دوست دارم 

خودم سر همین موضوع همه چی رو بهم زدم

من محبت میکنم و محبتم میخام

دیگه اینکه باباش چیکارست و چقدر تحصیلات داره در اولویت نیستن

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌

هیچی فقط محبت داشته باشه بتونه ابراز علاقه کنهمن قبلا میخاستم ازدواج کنم همیشه با مامانم میرفتم خونه ...

خب اینجوری باید دوباره با کسی در ارتباط باشین تا ببینید اخلاقش اونجور که شما میخوای هست یا نه.

ان شاءالله خوشبخت بشین

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خب اینجوری باید دوباره با کسی در ارتباط باشین تا ببینید اخلاقش اونجور که شما میخوای هست یا نه.ان شاء ...

خیلی ممنونم

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌