2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم ازدواج کنم

160 بازدید | 23 پست

من پسرم ۲۶ سالمه

یعنی میشه منم ازدواج کنم؟

خیلی تحت فشارم

سنم کم نیست

دوستام از من کوچیک ترن یا نامزدی کردن یا رفتن سر زندگیشون

دلم ازدواج خوب و موفق میخواد

دعام میکنید؟

خودم دوست ندارم مجرد بمونم

واقعا تحت فشارم

همیشه از کنار این خونه های آپارتمانی رد میشم میبینم چراغشون روشنه به خودم میگم خوش به حال مرد اون خونه ازدواج کرده سر و سامون گرفته

یا مثلا میرم یه جایی یه زن و شوهر میبینم میگم خوش به حالشون 

نمیدونم چیکار کنم

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیشه؟اصلا عجله نکن.شوهر من۳۰سالش بود با من ازدواج کرد.

اگه ازدواج خوب و موفق میخواین دقت به خرج بدین.ملاکاتون چیه برا همسر آیندتون؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

انشاالله 

خدا به حق همین صدای اذانی که میاد همه مجردایی که دلشون میخواد ازدواج کنن ازدواج خوب نصیبشون کنه به زودی زود

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چرا نمیشه؟اصلا عجله نکن.شوهر من۳۰سالش بود با من ازدواج کرد.اگه ازدواج خوب و موفق میخواین دقت به خرج ...

محبت داشته باشه 

بتونه ابراز علاقه کنه

با خانواده ام کنار بیاد بین ما جدایی نندازه

انشاالله خدا به حق همین صدای اذانی که میاد همه مجردایی که دلشون میخواد ازدواج کنن ازدواج خوب نصیبشون ...

ممنونم