2777
2789
عنوان

حاملگی

81 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من هفته پنج و ۶روزم رفتم سونو گفت اطراف ساک حاملگیت لخته خون هست و ساک حاملگیت خالگیه 

۸روزه هم خونریزی دارم روزی دوتا هم شیاف استفاده میکنم کسی تجربشو داره بگه چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لخته خون فکر میکنم هماتوم باشه منظورش ، من دوازده سال پیش اینجوری بودم .دکتر بهم استراحت مطلق داده . تا ماه سوم خونریزی شدید داشتم ولی جنین کامل تشکیل شده بود و سالم سالم بود . ولی در نهایت ناگهانی سقط شد . اول اینکه استراحت کن ،دوم استرس نداشته باش،رابطه ی جنسی یا ارضا شدن اصلا نداشته باش .  ۵ هفته چیزی نیست که وابسته شده باشی ، بسپار ب خدا ک اگه نطفه ی ضعیفی باشه یا هرچی سقط بشه.انشاالله هرچی خیره برات همون بشه🤲

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

لخته خون فکر میکنم هماتوم باشه منظورش ، من دوازده سال پیش اینجوری بودم .دکتر بهم استراحت مطلق داده . ...

اخی عزیزم چه بعد براچی سقط شد بخاطر خونریزی بود یا چیز دیگه؟

اره منم فقط استراحت میکنم ببینم خدا چی میخواد هرچی تو قسمتم باشه همون میشه

اخی عزیزم چه بعد براچی سقط شد بخاطر خونریزی بود یا چیز دیگه؟اره منم فقط استراحت میکنم ببینم خدا چی م ...

ولله پیگیر هم شدم دلیلشو نفههمیدم هیچ وقت.دکتر هم گفت تو بارداری بعدیت باید سرکلاژ کنی (چون ۳ ماهه سقط کرده بودم) 

اون چیه گلم

سرکلاژ؟ دهانه رحم رو میدوزن ک بچه یهو نزنه بیرون😁 ولی وای استراحت مطلق و درد تا روز زایمان .تجربه نکردم فقط شنیدم😄

سرکلاژ؟ دهانه رحم رو میدوزن ک بچه یهو نزنه بیرون😁 ولی وای استراحت مطلق و درد تا روز زایمان .تجربه ن ...

وای چه بد حالا بچه دارین عزیزم؟

استراحت مطلق خیلی بده من تازه ۸روزه فقط دراز میکشم کل بدنمو انگار با چوب زدن 

وای چه بد حالا بچه دارین عزیزم؟استراحت مطلق خیلی بده من تازه ۸روزه فقط دراز میکشم کل بدنمو انگار با ...

من دیگه بعدش جدا شدم .تو این چن سال ک متاهلمم بچه نخواستیم تا ببینیم بعد این خدا چی میخواد🫠

من دیگه بعدش جدا شدم .تو این چن سال ک متاهلمم بچه نخواستیم تا ببینیم بعد این خدا چی میخواد🫠

ایشالاه که هرچی صلاحتونه همون بشه خدا بهترینارو واستون رقم بزنه