2777
2789
عنوان

با شوشو قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از کلمه ی نامناسب شوشو استفاده میکنیییید . من الکی عضو این کمپین نشدم که 👇👇👇👇

من هر بار پروفایل تورو می بینم تا سر حد مرگ هوس پیتزا می کنم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
من هر بار پروفایل تورو می بینم تا سر حد مرگ هوس پیتزا می کنم

من خودم چون صبحانه ،ناهار، شام جلوم پیتزا بزاری نه نمیگم این عکس رو گذاشتم تا با شخصیتم جور در بیاد 😁

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

بچه ها بذارید کمی شفاف سازی کنم بعد تصمیم بگیریم، چون شغل همسرم آزاده و این دو ماه بخاطر عید سرشون شلوغ بود مجبور بود شبا تا ساعت دو سه بمونه مغازه، الانم که عیده رفته مغازه منم چون تنهام میام خونه مادرم

هرجا دلت خوشه برو به شوهرتم بگو خودت میدونی برو با خانوادت مطمین باش میاد پیش شما

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
خخخخخخ میبینم ک ب کلمه شوشو خیلی حساسید

شوشو بی ادبی نباشه معذرت میخوام روم به دیوار گلاب به روتون یاده کلمه شاشو میفتم بنده خخخخخخ

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

الان اوج دعواهای  بعضی زن و شوهراس!

شوهر خونه مامان من اول بریم!

-خانم من نمیام حوصله اون مامان افاده ایت ندارم!

شوهر حالا که به مامان من گفتی افاده ایی اصلا خونه مادرت نمیریم!!!!

صحنه خشن  

و این ماجرا ادامه داره تا وقتی تعطیلات تموم بشه!  

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
شوشو بی ادبی نباشه معذرت میخوام روم به دیوار گلاب به روتون یاده کلمه شاشو میفتم بنده خخخخخخ

منو یاد شومبول میندازه!  

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

حالا اگه بیخیال شوشو شدن

منم از کلمه شوهر بدم میاد حالا هی بیام بگم به شوهر بگید همسر 

اصل تاپیک رو ول کردید چسبیدید به شوشو

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن