2777
2789

با دوس پسرم قهر بودم اشتی کردیم اخلاق خوبی داره و روراسته 

امروز این برداشت گف رفتم بانک دختره فامیلمون رو دیدم سلام احوالپرسی بعدش گف اره جدا شدم و فلان  .....بعد داشتم میرفتم ک دیدم کنار خیابون وایستاد گفتم سوارش کنم برسونم اول گف نه بعد دیگ گفتم بیا برسونمت اومد ب جای عقب بشینه جلو نشست از بس دختره خوشگل و خوشتیپ بود ک چی انگار قند تو دلش آب میشد 😡رسوندمش مامانش اومد در باز کرد رفتم خونش چای خوردن و صحبت ..احوالپرسی خلاصه شمارمم دادم بهشون ک هرکاری داشتن ب من بگن امروز عصر قراره بریم سر زمینشون قراره بفروشن اک شد ب دوستام بنگاه داره خوب ک حرفاش تمام شد منم عصبانی شدم هرچی ب دهنم درامد بهش گفتم تو‌وکیل وصی اونایی ب درک ک فامیلتن ب تو چه که رسوندیش سلامتو کن رد بشو خلاصه بحث دعوا من خودمم خوشگلم تو‌نت بزنید آناشید حسینی چهره ام شبیه اونه ولی بازم بازم از یکی دیگه تعریف کرد بهم برخورد خیلی داغونم از درون منی ک دنبالن میان ب هیچکس رو‌نمیدم الانم خواستگار دیروز داشتم یکی هم دنبال دوستی ولی نمیخام حالم خرابه برای این عوضی وفادارم کینه گرفتم میخام برم با یکی دوس شم تلافی شو‌سرش بیارم بهشم بگم اونم بسوزه تا ته الانم احتمالا اون دوتارو برده سر زمین پیام دادم بهش دیگ خداحافظ تمام .

توهمات پسر ها و شماها احمق ساده باور میکنید و باد میزارید زیر دم همشون!

توصیه میکنم اول خودتو درست کنی انقدر زوال عقلی نباشی بعد بری تو رابطه

چقدر ساده ای امیدوارم کمی عاقل بشی

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهمات پسر ها و شماها احمق ساده باور میکنید و باد میزارید زیر دم همشون!توصیه میکنم اول خودتو درست کن ...

الان فرض کنیم همش توهم پسره س واقعا کسی که این توهمات داره میاد تعریفم میکنه لیاقت رابطه داره؟

زیاد نفهمیدم چطور شد

ولی تا جایی که درک کردم

من باشم نمیتونم با همچین ادمی بمونم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حالا تعریف کردنش چیه، میخواسته اذیتت کنه.

تو نباید واکنش تند نشون میدادی

فرداش میگفتی برای منم یه پسر درخواست ازدواج داده پسر خوبیه واقعا ، آقا جنتلمن، سربه زیر

شمارشم داد که اگه خدایی نکرده بیمارستان کار داشتیم یا...  باهاش تماس بگیریم چون کادر درمانه

ولی خب بدیش اینه قصد مهاجرت داره 😎

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان فرض کنیم همش توهم پسره س واقعا کسی که این توهمات داره میاد تعریفم میکنه لیاقت رابطه داره؟

هر دو ساده هستن عزیزم پسره توهم میزنه این تیپیکال اکثر پسرهاست

پسر با مرد فرق داره... و ایشونم داره اونو بزرگ میکنه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

منظورتونو نفهمیدم توهم چی رو راست ک باهام هست میتونست سوار کنه بهم نگه

چقد کم عقلی

اینجوری میگه ک تو احساس خطر کنی از قصد صحنه سازی میکنه شک نکن

هر دو ساده هستن عزیزم پسره توهم میزنه این تیپیکال اکثر پسرهاستپسر با مرد فرق داره... و ایشونم داره ا ...

نمیفهمم ساده چیه من خودمم موندم چرا برای من تعریف مرد هنگ کردم متنفر طدم ازش

منم الان یه چیزی یادم اومد

چند سال پیش با یکی دوستم ۱۸ سالم بود سنم کم بود

پسره میگفت رفتم خونه زن فامیلمون فلان چیزو براش درست کنم خوشگل بود فلان بود منم کلی حرص میخوردم که چرا داره اینجوری برام تعریف میکنه بعدا فهمیدم مریض بوده

میگم‌گولت زده دختر خوب

چرا انقد ساده هستی