2777
2789
عنوان

زنه همسایه هر روز به گربه های خیابون غذا میده

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
خب دقیقا همین کارو میکنه ولی شما چند باد به یه حیوون محبت کنی دیگه وابسته میشه بهت این حتی از دو ک ...

من خودم هیچ موقع غذا نمیدم به گربه ها

من هم به شدت فوبیا دارم به خصوص به گربه و نمی‌تونید تصور بکنید که اگر یه گربه توی راهرو ساختمان ببینم چقدر حالم بد میشه و البته افراد زیادی رو میشناسم که شبیه من هستن.

جالبه برام که بعضی آدمها ادعای محبت میکنن ولی فقط برای حیوانات نه برای هم نوع خودشون. شاید یکی از همسایه های شما هم فوبیا داره و این خانوم با کارش شب و روز و خورد و خوراک و در واقع سلامت روان رو ازش گرفته. چرا نسبت به هم نوع خودمون اینقدر بی‌رحم هستیم.

توی این جامعه واقعا احقاق حق یه آدم خیلی سخت تر از یه حیوان شده. 

خب غذا دادن به حیوونا کار درستی نیست دخالت در اکوسیستمهگربه ها باید موش بگیرن وقتی سیر باشن دیگه نمی ...

ولی گربه ها اصلا بومی اکوسیستم ایران نیستن.

گشته هم بشن میرن کبوتر ها و قمری هارو میگیرن بدتر.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم برای گربه ها غذا میبره تازه به دنیا اومدن . همسایه ها هم گاهی غذا میدن ولی روبروی خونه ما فضای سبز و باغچه هست همون جا غذا میدیم اونا هم عادت کردن جلوی درمون نمیان . تازه به دنیا اومدن انقدرم خوشگل و ملوسن . خانومه باید ی جای ثابت براش غذا بزاره

ولی گربه ها اصلا بومی اکوسیستم ایران نیستن.گشته هم بشن میرن کبوتر ها و قمری هارو میگیرن بدتر.

اینو نمی دونستم 

ولی خب دارن زیاده روی می کنن 

گربه هایی که تو پارکای تهران هست دارن قد خرس میشن یه حالت بیمارگونه و تنبلی دارن آدم دلش براشون می سوزه

اینو نمی دونستم ولی خب دارن زیاده روی می کنن گربه هایی که تو پارکای تهران هست دارن قد خرس میشن یه حا ...

آره منم قبول دارم دیگه از حدش گذشته

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.