2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بهتر پتانسیل و توانایی های خودت رو میفهمی اگه مثلا یک سال باشه اوکی هست ولی یه دوستی از مدرسه داشتیم ۴ سال نشست امسال رشته ای میره که ترم قبل لیسانسش گرفتیم 

خودت بهتر پتانسیل و توانایی های خودت رو میفهمی اگه مثلا یک سال باشه اوکی هست ولی یه دوستی از مدرسه د ...

عه وا من🙂💔

خب به نظرت اگر امسال رتبه اش نزدیک دکتری شده بعد سال بعد حتما قبوله پشت بمونه و تهش قشنگ باشه یا بره رشته دیگه؟ 

عه وا من🙂💔خب به نظرت اگر امسال رتبه اش نزدیک دکتری شده بعد سال بعد حتما قبوله پشت بمونه و تهش قشنگ ...

خود شخص حساب کتاب کنه با مشاور خوب نه کسی که هدفش پوله البته دیگه ما نمیتونیم نظر بدیم ولی خب چیزیه که هزینه اش با عمر پرداخت میشه

خود شخص حساب کتاب کنه با مشاور خوب نه کسی که هدفش پوله البته دیگه ما نمیتونیم نظر بدیم ولی خب چیزیه ...

به نظرت ارزشش رو داره؟ 

یا بره یه رشته مسخره؟ 

چه قدر ما بچه های تجربی بی سرنوشت و تلف شدیم

به نظرت ارزشش رو داره؟ یا بره یه رشته مسخره؟ چه قدر ما بچه های تجربی بی سرنوشت و تلف شدیم

من نمیدونم عزیزم مشاور نیستم که خودتون پتانسیل و سطح علمی اینا خودتون بهتر میدونید دیگه بعدش همون رشته به نظر مسخره اگه مثلا ۱۸ بری ۲۲ فارغ تحصیل بشی بهتره یا بعد از اینکه سالها متوجه شدی واسه پزشکی نیستی ۲۶ بری ۳۰ فارغ بشی به اینم فکر کن