2777
2789
عنوان

هرکی حاجت داره اسمشو بگه

138 بازدید | 23 پست

سلام خوش اومدین نیت کنید اسامیتون رو اعلام کنید 

به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی شما عزیزان ۴۰ روز سوره واقعه میخونم 

ثوابش هدیه به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو 

شما هم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان دعا کنید و  برای حاجت روایی شرکت کنندگان در تاپیک 

الهی آمین بگید .منم دعا کنید ممنون 🤲🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمانه

التماس دعا دارم لطفا دعا کن درای بسته به روم باز شه ❤️

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

فاطمه 

ممنون میشم از خدا بخوای دستمو بگیره بغلم کنه 

ازش دور شدم یمقدار 

میخوام بهم آرامش درونی و ثبات بده /:

از اونجایی که اینجا کاربر جدید نبودن خیلی مهمه..! باید بگم از سال 1401 خواننده خاموش بودم... نمیدونم چی شد که یهو تصمیم گرفتم کاربری تشکیل بدم... شاید بخاطر این بود که میدونستم نمیتونم دنیا رو تغییر بدم ولی میتونم لبخند رو لب یه نفر بیارم، میتونم به یکی کمک کنم از باتلاق ناامیدی خارج بشه، میتونم با یکی حرف بزنم تا آروم بشه، میتونم جزو آدمای خوب زندگی کسی که از همه خستست بشم چه تو ارتباطاتم چه توی فضای مجازی که مردم بی پروا مشکلاتشونو میگن 🙂🤍🌱                                            زندگی برام یه گله، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)