2777
2789

خانما من جارو برقیم خراب شده

حالا میخوام جارو برقی بخرم

یه خانم توی خونه ش میفروشه،قسطی هم کار میکنه، مارک فلیپس 23تومن، گفت تو 3 قسط باید بپردازیش

من خودم دقیقا همین مارک رو توی خونه ش دیدم

حتی رفتم باهاش جارو زدم،مکشش خیلی خوب بود 

کیسه ش بزرگ

خلاصه همون چیزی بود که میخواستم

الان زنگزدم ازش بخرم

خانمه گفت گارانتی نداره

شوهرم میگه مارک ایرانی بخر، پارس خزر که گارانتی داشته باشن

اما من میترسم مکش نداشته باشن

شما جای من بودین چیکار میکردین

من پنج ساله پارس خزر دارم خیلی خوبه مکشش. فقط دسته اش به استقامت خارجیا نیست یکم باید محتاط باشی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم جاروش پارس خزر بود مال جهیزیش بود جارو برقی من خراب شد داد به من تا زمانی که استفاده میکردم راضی بودم 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭