2777
2789
ااره خب جمله تاثیر خودشو میذاره حتی اگه فقط از روی عصبانیت باشه

کلا عصبی میشد حرفهای خیلی زشتی میزد که من خودم خجالت می‌کشیدم هر بار هم خودش با گریه بر میگشت و می‌گفت اشتباه کردم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

خیلی بد توهین میکرد موقع عصبانیت . هر بار می‌گفت درست میشم و نشد

ولی ما تو رابطمون هییییچ توهین بی احترامی نداشتیم همیشه احترام گذاشتیم خیلی خوب بودیم نمیدونم چرا الان باید کات باشیم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا عصبی میشد حرفهای خیلی زشتی میزد که من خودم خجالت می‌کشیدم هر بار هم خودش با گریه بر میگشت و می‌گ ...

ممیدونم چی میگی نمونشو دیدم واقعا بعضیا دست خودشون نیست و حرفشون از دل نمیاد اون لحظه فقط میگن که خالی شه عصبانیتشون

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ولی ما تو رابطمون هییییچ توهین بی احترامی نداشتیم همیشه احترام گذاشتیم خیلی خوب بودیم نمیدونم چرا ال ...

ما با هم هیچ مشکلی نداشتیم همیشه کلی وقت میذاشتیم واسه هم ،ولی یهو دیوونه میشد و بی ادبی میکرد ، شاید کسی از قبل برگشته که اون رفته 

ممیدونم چی میگی نمونشو دیدم واقعا بعضیا دست خودشون نیست و حرفشون از دل نمیاد اون لحظه فقط میگن که خا ...

دقیقا حرفشون از دل نمی یاد ولی دیگه خسته کننده میشه این تکرار رفتارشون . 

ما با هم هیچ مشکلی نداشتیم همیشه کلی وقت میذاشتیم واسه هم ،ولی یهو دیوونه میشد و بی ادبی میکرد ، شای ...

نه من باهاش دعوا کردم قهر کردم گفتم پیام نده یه ماه قرموندیم دیروز پیام دادم قبول نکرد گف تو یه ماه قهر بودی و فلان

نه من باهاش دعوا کردم قهر کردم گفتم پیام نده یه ماه قرموندیم دیروز پیام دادم قبول نکرد گف تو یه ماه ...

قهر که عادیه چرا تلاشی نکرده آشتی کنید 

غیرتی بود زیادی یا ن ربطی نداشت ؟؟؟؟

شک داشت همش .با اینکه همیشه جواب تلفنش رو می‌دادم و ویدئو کال داشتم 

شک داشت همش .با اینکه همیشه جواب تلفنش رو می‌دادم و ویدئو کال داشتم

همون، اکثر آدمای شکاک این مدلی ان    منم یه نمونشو داشتم   ولی خب همه رو ربط میداد به غیرتی که از عشق و علاقه میاد   واقعا عاشق بود و هست شک ندارم   ولی خب عشق زیادی ترس از دست دادن میاری و این ترس باعث آزار طرف مقابل میشه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗