2777
2789
عنوان

بهم میگه عملی هیچیت از خودت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست
خیلی ....چون آدم هر چقدر هم زیبا باشه بازم یکی هست که از اون بهتر باشه همش تو فکر خوشگلیه

چرا کنار نمیذارینش؟ 

چون دوست اونقدر اثر میذاره آدم رفته رفته شبیه دوستش میشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه خودشم خوشگله خوشتیپ هم هست زیبایی هم نسبیه ممکنه من از نظر یکی خوشگل باشم از نظر کس دیگه اون ...

اصلا این فکرو نکن خواهر خوده من خوشگله منم چهرم در سطح خودشه ولی اصلا نمیتونه ببینه که من یه توجهی بهم میشه یا تو یه عکس خوشگلتر افتادم یا مامانم اینا بخوان تو یچیزی بهم پروبال بدن بااینکه ده سال ازمن بزرگتره اما از حسادت قیااامت به پا میکنه یه سری به ذات نمیتونن کسیو حتی در سطح خودشون ببینن این ک خواهره تو از دوست زیادی توقع داری چون دوسته میتونی ازش فاصله بگیری و به نفعته

چرا کنار نمیذارینش؟ چون دوست اونقدر اثر میذاره آدم رفته رفته شبیه دوستش میشه

اخه مهربونی هاش یادم میاد دلم نمیاد به شدتم بهم وابستس یک روز زنگش رو جواب ندم صد بار زنگ میزنه ببینه قضیه چی بوده

اصلا این فکرو نکن خواهر خوده من خوشگله منم چهرم در سطح خودشه ولی اصلا نمیتونه ببینه که من یه توجهی ب ...

اینم همینه به خودشم توجه میشه اما اگه ببینه کسی نظرش به من‌ جلب شده خیلی بهم تیکه میندازه دوست داره همش خودش تو چشم باشه

اینم همینه به خودشم توجه میشه اما اگه ببینه کسی نظرش به من‌ جلب شده خیلی بهم تیکه میندازه دوست داره ...

میفهمم چی میگی اون دیگ ذاتش همونه تغییرم نمیکنه بالاترم گفتی یه روز جواب ندمش مدام پیگیرمه همیشه پیگیری از مهربونی نیس بعضی وقتا طرف دغدغش اینه از زندگی و برنامت باخبر باشه که بتونه ضربه بزنه منم سنم کمتر بود انقد خوش خیال بودم نسبت به این مدل رفتارا وای الان ک نزدیک ۲۸سالمه خیلی چیزا دستم اومد ک اونجوری که من فک میکردم نبود

باورت میشه من دوتا رفیق داشتم انقدرررر حسود بودن ،درحدی که فکر کن یه عکس خیلی زشت از من گرفته بودن و بدون اجازه خودم واسه تولدم استوری کرده بودن همه تعجب بودن که چرا این قیافش انقدر بد افتاده

دیگه باهاشون کات کردم

چشم نداشتن ببینن یکی از خودشون خوشگلتره یا موفق تره

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

باورت میشه من دوتا رفیق داشتم انقدرررر حسود بودن ،درحدی که فکر کن یه عکس خیلی زشت از من گرفته بودن و ...

اینم دقیقا همین کار رو انجام داد زشت ترین عکسم رو که بخاطر مسخره بازی گرفته بودم استوری کرد روش نوشت مای بست فرند