2777
2789
عنوان

بهم میگه عملی هیچیت از خودت نیست

355 بازدید | 26 پست

آقا من قبول دارم بینیم رو عمل کردم  ۶ سال پیش لب پایین رو حدود نیم سی‌سی ژل زدم ولی خب لب خودم از بچگی درشت بود خوشم نیومد دیگه نزدم شد بار اول و اخرم من یه دوست دارم بینیش عمله خودشم از من خیلی به روز تره هر دفعه یه رنگ مو یه کاشت مژه و ناخن بهترین محصولات آرایشی بهترین روتین پوستی بهترین لباسا خب من همچین بودجه ای ندارم مو رنگ نمیکنم کاشت مژه و ناخن ندارم ۴ ماه یه بار شاید یه مانتو یا شلواری بخرم نمیتونم محصولات آرایشی آن چنانی بخرم هر وقتی بیرون میریم یه پسری میاد جلو پیشنهاد میده بهم دوستم میگه تو کل صورتت عمله از چیت خوشش اومده؟ فکر کرده خودت خوشگلی؟ یا دیروز تو بازار بودیم یه خانومه اومد جلو از چهرم تعریف کرد گفت ماشالا چقدر خوشگلی دهه هشتادی ها جدیدا خیلی خوشگل شدن موفق باشی عزیزم...دوستم آتیش گرفت وای این زنه چی میگه تو عملی هستی هر کی عمل کنه شبیه تو میشه...این دوستم خیلی خیلی خوبه اما اخلاق بدش اینه خدا نکنه پن توجه کسی رو جلب کنم آنقدر بهم توهین میکنه پدرمو درمیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستتون خیلی تو ظاهر گیر کردند

راستش من با همچین دختری دوست نمیشم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

حسوده 

حسودیشو به روش بیار 

یه بطری آب یخم بهش تعارف کن بریزه اونجا که میسوزه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
حسود عقده ای زیاد هست همین سایت هم پره

خب آخه خودشم خوشگله خوشتیپ هم هست زیبایی هم نسبیه ممکنه من از نظر یکی خوشگل باشم از نظر کس دیگه اون خوشگل باشه دلیل نمیبینم واقعا برا کارش

خب آخه خودشم خوشگله خوشتیپ هم هست زیبایی هم نسبیه ممکنه من از نظر یکی خوشگل باشم از نظر کس دیگه اون ...

عزیزم بعضیا بهترین چیزا رو هم داشته باشن  وقتی ببینن دیگران چیزی دارن بازم حسادت میکنن

دوستتون خیلی تو ظاهر گیر کردندراستش من با همچین دختری دوست نمیشم

خیلی ....چون آدم هر چقدر هم زیبا باشه بازم یکی هست که از اون بهتر باشه همش تو فکر خوشگلیه