2777
2789

انگار وقتی میرم باشگاه تو اون یک ساعت و نیم زمان،کلا ذهنم هیچی یادش نیست مغزم انگار آرومه آرامش خیلی خیلی زیادی دارم دلم می‌خواد ساعت‌ها طول بکشه ولی خب نهایت دوساعت طول بکشه  

تازه دارم میفهمم وقتی میگن برین باشگاه روحیه تون عوض میشه یعنی چی و چقدر درسته 

شما هم همچین حسی دارین؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خوبهچه رشته ای کار میکنی؟

بدنسازی  

کلا اون حس خلا تو ذهن خیلی شیرینه 

دیشب بدترین شب عمرم بود کلی حرف شنیدم و تحقیر شدم ولی صبح که رفتم باشگاه با اینکه شب کلی گریه کردم،خیلی آروم شدم 

اه اصلا🤢سه هفته باشگاه رفتم حالم بهم خورد از ادمای چسی و خود... پندار جداازاون کلا محیطش مضخرفهاز د ...

خب یه رشته دیگه برو مگه فقط بدنسازیه
من خودم همه رشته هایی که تو شهرمون بود رو رفتم همشونم نهایتش 2 هفته میرفتم ولی در اخر دیدم
استعداد و ارامشم توی ژیمناستیک و شنا هست
شمام برید امتحان کنید

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

خب یه رشته دیگه برو مگه فقط بدنسازیهمن خودم همه رشته هایی که تو شهرمون بود رو رفتم همشونم نهایتش 2 ه ...

همشون حالم بهم میخوره 

فقط پیاده روی محیط پارک اینا از محیط باشگاه بیزارم🤢🤢🤢

اه اصلا🤢سه هفته باشگاه رفتم حالم بهم خورد از ادمای چسی و خود... پندار جداازاون کلا محیطش مضخرفهاز د ...

شاید جای خوبی نرفتی 

من بهترین تصمیم زندگیم همین بود  

نه من اتفاقا همه درد هام یادم می یاد😅 حس می کنم همه فکرا هیجاناتم بعد باشگاه ناپدید می شن و یک ساعت ...

همون یه ساعت خودش کلی ارزش داره همین که آدم ذهنش خالی میشه