2777
2789

نه ما باهاشون خوبیم .چون ایرانی هستیم .

انشاالله امام زمان بیاد 

همه کشورها میشند امت .

تازه میگند مرزها برداشته میشود .فکر کنم لازم به گذرنامه هم نشه .شاید بشه .اونجوری دیگه دعواهامون از بین میره افغانستان هم پیشرفت مبکنه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ما باهاشون خوبیم .چون ایرانی هستیم .انشاالله امام زمان بیاد همه کشورها میشند امت .تازه میگند مرزه ...

چه قشنگ🥰🥺🌸واقعا

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

کجا دیدید ایرانی های مهاجر مثلا آلمان یا سوئد که خیلی هم زیادن تو این  و تا کشور ، بیان پنهونی پهپاد بسازن یا برن زمین رو بکنن تا پاسگاه و پادگان رو تصرف کنن با اون همه مشکلات مهاجرتی هم که دارن ؟!🫤

میدونستی زمان جنگ نصف جاسوس ها همین افغانی ها بودن؟

کارگر بودن عمله  و همراه با هند پاکستانی اذری کشور همسایه ترکیه داعش و کورد عراق ترکمنستان تاجیکستان از تمام کشورها ...

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

میدونستی زمان جنگ نصف جاسوس ها همین افغانی ها بودن؟

از ۸۰۰ نفر دستگیر شده،  ۲۰ تاش افغانی بود

از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 کوروش ی.هودیا رو نجات نداد، اونها رو از ایران اخرج کرد و ی.هودیا برای انتقام، استر رو فرستادن به دربار(نفوذی) استر ی.هودی کلی ایرانی کشت و اینطور بود که پوریم رو رقم زدن!درمورد استر و پوریم مطالعه کنید.            شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

عزیزم همسرم نظامی من بیشتر اطلاع دارم که چقدر افغانی جاسوس دستگیری داشتن

ربطی نداره، تلویزیون اعلام کرد 

از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 کوروش ی.هودیا رو نجات نداد، اونها رو از ایران اخرج کرد و ی.هودیا برای انتقام، استر رو فرستادن به دربار(نفوذی) استر ی.هودی کلی ایرانی کشت و اینطور بود که پوریم رو رقم زدن!درمورد استر و پوریم مطالعه کنید.            شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید