2777
2789

من سال کنکورم یه خانومی رو دیدم اهل روستا بودش،۳۳سالش بود دوتا بچه داشت.برا کنکور خوند رتبه۳۰۰تجربی آورد پزشکی قبول شد.واقعا از ارادش خوشم اومد.الانم دانشجوئه.فکر کنم دوسال دیگه درسش تمومه.

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

از طور آدما خیلی دیدم 😊💥واقعا اراده ی قوی دارن

چن تا شو تعریف کن شاید پاشدم یه تکونی به خودم دادم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفقیت تحصیلی منظورت هست؟

نه کلا در هر زمینه ای.آدمایی که از اراده بالایی برخوردار باشن و برابر سختیتا وایساده باشن

چن تا شو تعریف کن شاید پاشدم یه تکونی به خودم دادم

چند سال پیش رفته بودیم ی روستایی و ی پیرزن تعریف می‌کرد پسر من زیر این چراغ برق تو کوچه درس میخوند خونه هاش گنبدی بود اونجا بعد میگفت برای اینکه بتونه درس بخونه باید ۱۰ کیلومتر می‌رفته تا به شهر برسه و بعد ازظهر هم می‌رفته کمک پدرش سر کار از سر شب تا صبح میخونده و شبا ی چند ساعت میخوابیده شاید ۲ و ۳ ساعت الانم پسرش سال آخر پزشکی تهران هست 

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

چند سال پیش رفته بودیم ی روستایی و ی پیرزن تعریف می‌کرد پسر من زیر این چراغ برق تو کوچه درس میخوند خ ...

چقشنگ🙂

بعد همینا که به یه جا میرسن مردم میگن شانس دارن،حتما سهمیه داشته

نزدیک ترین آدمای موفق دورم پدر و مادرم هستن

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

نزدیک ترین آدمای موفق دورم پدر و مادرم هستن

میشه از دستاورداشون بگین؟

میشه از دستاورداشون بگین؟

مامانم که خارج از ایران درس خوندن ،پدرمم تو ایران ولی یکی از بهترین دانشگاه ها الان هردوتاشون پزشک های بسیار موفقی هستن با درآمد بسیار بالا ،دستاورد های دیگه هم هست ولی شاید بگم شناسایی شم عزیزم❤️

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍