2777
2789
عنوان

امروز با گریه کتاب های کنکورم رو جمع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست
بله اشخاصی که هدفشون مهاجرت هستش بخثشون کلا فرق می کنه، ولی اشخاصی که میخوان توی ایران بمونن پشت مون ...

رشته های انسانی و ریاضی بله ولی راجب علوم تجربی کاملا عکس هستش

با قبولی یه رشته خوب تجربی زندگی خیلی بهتر میشه

ولی مهندسی ها و رشته هایی مثل حقوق و روانشناسی و این مدل رشته ها واقعا اس و رتبه دانشگاه اهمیت چندانی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ سال و ارشد؟خب ارشد بخونی ولی صاحب شغل نشی چرا فایده؟

۱۸ سالگی وارد دانشگاه شدن ۴ سال کارشناسی بعدشم مقطع تحصیلی بعدی الان دارن میخونن برا کنکور یک سال دبگه باید کارشناسی بخونن

۱۸ سالگی وارد دانشگاه شدن ۴ سال کارشناسی بعدشم مقطع تحصیلی بعدی الان دارن میخونن برا کنکور یک سال دب ...

والا منم‌همسن شمام قراره امسال برم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

۱۸ سالگی وارد دانشگاه شدن ۴ سال کارشناسی بعدشم مقطع تحصیلی بعدی الان دارن میخونن برا کنکور یک سال دب ...

منم هم سن شمام دارم برای ارشدی میخونم که کار نداره والا کارتو بهتر بوده 

ازطرفی باید یک نهایت دوسال پشت کنکور میموندی وزرنگ میبودی سریع درسا رو جمع میکردی حس میکنم به اندازه کافی تمام توانتو نذاشتی روش وهمش به فکرسال دیگه البته که نمیخوام قضاوتت کنم 

خدا جون کمکم کن تو زندگی حواست بهم باشه هیچ وقت ولم نکن من فقط خود خودتو دارم🥺😇
منم هم سن شمام دارم برای ارشدی میخونم که کار نداره والا کارتو بهتر بوده ازطرفی باید یک نهایت دوسال پ ...

نه بابا نهایتا پرستاری میاره که براش کار هست

حتی مامایی هم بیاره بازم کار هست

با لیسانس

حالا تحصبلات تکمیلی بماند