2777
2789

من بعد از اتفاقی که برام افتاد و سال اول کنکور شرکت نکردم.

و بعدش چند سال پشت کنکور موندم تا به خواستم برسم.دیگه تصمیم گرفتم امسال حتما وارد دانشگاه بشم و دیگه کنکور ندم.

تراز و نمره هام بد نیست ولی بازم دلم خیلی شور میزنه چون هنوز رتبه ها نیومده.

هم کلاسی های اون زمان من دارن میخونن برا ارشد ولی من تازه قراره وارد دانشگاه بشم تازه هنوزم معلدم نیست رشته ای رو که میخوام بیارم یا نه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارت نباشه ولی پشت کنکور موندن توی ایران حماقته محضه🌹🥲

توی ایران باید سریع وارد بازار کار بشی... 

اون زمان من رفتم پیام نور، نصف بچه های کلاسمون پشت کنکور موندن، من حقوق خوندم، ارشدمم گرفتم، وکیلم شدم، خیلی هاشون تازه الان میخوان لیسانس بگیرن

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

جسارت نباشه ولی پشت کنکور موندن توی ایران حماقته محضه🌹🥲توی ایران باید سریع وارد بازار کار بشی... ا ...

شرایط برای همه برای پشت موندن بد پیش نمیره و بستگی داره

من خودمم پشت کنکور موندم و راضیم

یکی از اقوام نزدیکم سه سال پشت کنکور موند و بقیه دوستانش سال اول رفتن دانشگاه رشته های معمولی

ولی ایشون دندونپزشکی قبول شد و الان شرایط به شدت خوبی داره و پارسال هم مهاجرت کرد

کامنت شما مخاطبش من نبودم ولی اینو گفتم که اگخ کسی خوند بدونه برعکسش هم ممکنه بشه💐💐

من سال اول اصلا نتونستم کنکور شرکت کنم عقدش موند تو دلم

هنوزم دیر نیست، هرطوری شده زود لیسانستو بگیر وارد بازار کار شو. 

من پیام نور خوندم لیسانسم رو ۵ ترمه تموم کردم

ارشدمم سراسری خوندم(البته هنوز پایان نامه ام مونده) 

شرایط برای همه برای پشت موندن بد پیش نمیره و بستگی دارهمن خودمم پشت کنکور موندم و راضیمیکی از اقوام ...

بله اشخاصی که هدفشون مهاجرت هستش بخثشون کلا فرق می کنه، ولی اشخاصی که میخوان توی ایران بمونن پشت موندن یعنی حماقت. 

شما وارد بازار کار بشی هیچکس ازت نمیپرسه لیسانست از کدوم دانشگاه. 

مثلا شغل من که وکالته، ۲ سال کاراموزیم+۱سال پایه یک شدن جمعا میشه ۳ سال، حتی یک نفر هم ازم نپرسیده کدوم دانشگاه لیسانس گرفتی همه به موفقیت هام و میزان برنده شدن در پرونده هام نگاه می کنن