2777
2789

مثلا دیدم خیلی دخترا شوخی میکنن باهاشون یا راحت دست میدن واینا ولی من نهایت سوال درسی بتونم بپرسم تازه اونم سخته برام البته کلا پسر تو فامیل نزدیک نداشتیم فرهنگشون هم اینطوریه که دختر وپسر از یه سن به بعد دیگه سلامم نمیکنن در واقع بی تجربه ام حس اسکول بودن دارم😐ترم 3ام

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اوایل دانشجویی حتی سلام نمیدادیم به هم 😂بعد کم کمممم اونا خیلی راحتن شما نرمالی، از ترمای بعد را ...

منم نمیتونم حتی سلام کنم در برابر جنس مخالف خیلی گارد میگیرم قلبم ب تپش میوفته برام نظر و فکرشون مهمه

ترم ۳ ب بعد چجوره برا همچین ادمایی؟درست میشه؟

من تو کلاس زبان که مختلط بود یا جاهای دیگه تجربه کمی داشتم ولی الان تو دانشگاه خودم زیاد دوست ندارم ارتباط بگیرم در حد سلام علیک همین هم با دخترا هم با پسرا البته این تجربه منه اگه شما می خواید ارتباط بگیرید اول از دخترا شروع کنید بعد کم کم اکیپ می شید و اون خجالت می ریزه ما هم تو فامیلمون به پسرا سلام نمی دیم انگار می خوان بخورن منو هزار بار به مامانم گفتم زشته ولی دیگه عذاب شده رفتن تو جمع فامیلی 🤣

منم نمیتونم حتی سلام کنم در برابر جنس مخالف خیلی گارد میگیرم قلبم ب تپش میوفته برام نظر و فکرشون مهم ...

منم مثه تو بودم 

حتی در برابر اساتید اقا 

کم کم بیشتر که همو ببینیم عادی میشه میبینی همچین مهمم نیستن، همکلاسی ان مثه همکلاسیای دخترت 

خیر اغلب فکر میکنن خودتو می گیری 🤣 و باهات لج می شن

وای دقیقا همین اتفاق افتاده.😐

میگم  من مشکلم اینه پارتنر میخام و نمیدونم مشکل از منه ک از پسرا خجالت میشکم بخاطر همین تنهام یا پسرای دانشگا اینطورن،این پسرای دانشگا مثلا زل میزنن ب صورت واینا حس میکنم قصد دارن نزدیک شن ولی چون میبینن خودم قدم بر نمیدارم عقب میکشن ولی من اصلا نمیتونم همون اولش تو روی طرف بخندم و خوش رو باشم تخس هم نیستم فقط مدل شخصیتم سنگین هست و دوس دارم اون طرف باوجود اینک ببینه کاری نمیکنم قدم برداره انقد پرنسس نباشه

ممکنه کسی پیدا شه ک با وجود اینک منو ببینه قدمی بر نمیدارم قدم برداره یا همشون اینطورن ک چون میبینن من کاری نمیکنم عقب میکشن ؟میخام بدونم فقط پسرا دانشگا اینطوره یا تو بقیه ی جاها هم همینه ک زو خودم کار کنم

منم مثه تو بودم حتی در برابر اساتید اقا کم کم بیشتر که همو ببینیم عادی میشه میبینی همچین مهمم نیستن، ...

ایشالا ترم ۳اینطود باشه واس خودت از چ ترمی راحت شدی؟من ترم ۲یکمی تغییر کردم ولی کم بود 

وای دقیقا همین اتفاق افتاده.😐میگم من مشکلم اینه پارتنر میخام و نمیدونم مشکل از منه ک از پسرا خجالت ...

کسی که تو به دلش بشینی هر کاری می کنه برات تو فقط چجوری به دخترا سلام می دی با اونا هم اونجوری باش می دونی دانشگاه یه محیطی هست که ادما می ترسن حس هاشونو بگن طرف قبول نکنه یا مسخره شن یا قضاوت بیرون مثلا یکی یکیو می بینه و خوشش می یاد زود می گه چون غریبه ست و چند سال همو نمی بینن یا همه بفهمن پس اگه ترم پایینی اگه خوششم بیاد می گه خوب چند سال صبر کنم بفهمم چجور ادمیه بفهمم دلش با منه بعد ولی تو بیرون راحت تر و اغلب پسرا پیشنهاد می دن 

منم مثل شما بودم، ولی تصمیم گرفتم تغییر کنم و ارتباطم رو بیشتر کنم و جواب داد با اینکه واقعا سخت بود برام،الان ترم ۵ هستم و ارتباط خوبی دارم خداروشکر با همه

کارایی که کردم خیلی طولانیه اینجا نمیشه گفت😂😂