2777
2789
عنوان

گرگان برای زندگی چطوره

224 بازدید | 23 پست

بخواهیم از جنوب کشور برای زندگی گرگان بریم 

مردمانش 

هزینه‌اش 

تفریحاتش 

میشه با مردمانش جور شد  خونگرم هستند؟؟

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر قشنگیه با آب و هوای عالی .

عزیزم درمورد مردمانش سوال داشتم چجوری آدمایی هستن اخلاق اصلیشون ی چیزی که بین همشون تقریبا مشترکه من دوتا دختر دارم نگرانم که مثلا برای ازدواجضون آدمای خوبی  پیدا نشه براشون اونجا

جنوب یعنی کجا عزیزم 

من اهواز اومدم ادمای فوق العاده ای داشتن بخوام مقایسه کنم مردم گرگان یکمی تندن 

ولی نه زیادا اکثرا توی رانندگی منظورمه

شهر خوبیه جای دیدنی زیاد داره سرسبزه 

هزینه هاشم مثل بقیه شهراست شاید اوایل یکمی سخت باشه براتون ولی بعد که همه جارو بشناسین هزینه ها مناسبه

جنوب یعنی کجا عزیزم من اهواز اومدم ادمای فوق العاده ای داشتن بخوام مقایسه کنم مردم گرگان یکمی تندن و ...

از کرمان ...دیدی اهوازیا خیلی مهربونن خونگرمن اهل کلاس و فیس افاده نیستن ..میخام اونجا ببینم چطوریه  من خیلی آدم آنچنانی نیستم میخاستم ببینم اینجور اخلاقی دارم میتونم تواون شهر زندگی گنم

من از جنوب از خونگرم ترین و مهمان نواز ترین جای کشور اومدم شمال( گرگان نیستم یکی دیگه از استان های شمالی) و در مقایسه با جنوب اینجا خیلی آدمای سنگدل و نامهربون داره..

شاید چون ما جنوبیا‌ خیلی به اون میزان مهربونی عادت کردیم اینطوره توی این یک سال به شدت سخت گذشت و جز داداشم هیچ کس رفیق نتونست پیدا کنه

عزیزم درمورد مردمانش سوال داشتم چجوری آدمایی هستن اخلاق اصلیشون ی چیزی که بین همشون تقریبا مشترکه من ...

من گرگانی نیستم  فقط مسافرت رفتم  خوشم اومد از شهرش. چند نفر همکار گرگانی داشتم آدمای خوبی بودن .

از کرمان ...دیدی اهوازیا خیلی مهربونن خونگرمن اهل کلاس و فیس افاده نیستن ..میخام اونجا ببینم چطوریه ...

زندگی که اره عزیزم 

من خودم از یه شهر دیگه اومدم گرگان 

اینجا خیلی دوست پیدا کردم که واقعا ادمای خوبین 

اما خب ادمای فیس و افاده ای هم کم نیستن اینجا😂

در کل شهر خوبیه ولی زیاد صمیمی نشی بهتره عزیزم