2777
2789

اره الان گرونیه هرکسی به زور از پس خودش برمیاد توقع نیست کسی وقتی نداره کمک کنه

اما مادربزرگم میگه که اونوقتا مادربزرگش غذا درست میکرده بعد میومده جلو در خونه رو سکو می نشسته میگفته منتظرم ببینم کی میاد رد بشه ببرمش تو خونه باهم ناهار امروز رو بخوریم

ببینم ناهار قسمت و روزی کیه

و میگه تا یاد دارم اینکارو میکرده

و کل محل و مردم ازش به خوبی یاد میکردن حتی الانننن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا الان مردم بیشتر کمک میکنند ،هر صفحه ای رو باز میکنی تو هر سایتی یا اینستا و اینا دارن پول جمع م ...

ایرانیا مرامشون اینطوریه😍

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یعنی یه غریبه رو میورده خونش ؟ 😳

خب شاید طرف دزد باشه ، شاید پررو بشه و بگه هر روز میام خونت ۴ نفر آدم دیگه رو هم میارم ، شاید ... 

الان دیگه هیچکس به هیچکس اعتماد نداره 😔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
قدیمها ساده لوح بودند!

چون ساده لوح بودن ابنکارو مبکردن؟

آدمای جلب اینکارو نمیکنن؟

یعنی یه غریبه رو میورده خونش ؟ 😳خب شاید طرف دزد باشه ، شاید پررو بشه و بگه هر روز میام خونت ۴ نفر آ ...

عزیزم قدیم روستا زندگی میکردن همه همو میشناختن 

چون ساده لوح بودن ابنکارو مبکردن؟آدمای جلب اینکارو نمیکنن؟

ادمهای واقع بین و منطقی به هر کسی محبت نمیکنند .

به کسی که یا مستقیم درخواست کمک کنه یا تشخیص بدهیم واقعا لیاقت و ارزش محبت را داره.

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

پس ظاهرا همه مثل فامیل و آشنا بودن با هم 🤔

نه ولی چون کوچیک بوده همه میشناختن مثلا کی نوه کیه و جد ابادش کیه