2777
2789

خودم دو سال پیش گوشوارمو کم کردم شوهرم حلقه یا ازدواجشو یادش ک میگفتم گریه ام میگیره اگه وضع مالی خوبی داشتیم مهم نبود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گردنبندمو گم کردم طلا

کل النگو هامو فروختم دادم ب بابای بیشعور بدرد نخور بی خاصیتم

گوشواره هامو بابام فروخت خود سگش ۲ ماه سرکار نرفته بود رفتیم مواد غذایی خریدیم

الان باز یه گوشواره بد نخور گرفتم سگ بابام میخاد بفروشدش ۲۰ میلیون بدهی داره

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

3 انگشتر طلا گم کردم 

حلقه‌های عقدمون که طلا با نگین برلیان بود نقره با نگین اتمی از اب درامد

تو یونیک سهم خریدیم هزار دلار. شد 2و500دلار بعداز دوسال. همش پرید 

تو بورس ضرر کردیم 

شیبا مون قبل از اینکه به سود برسه فروختیم 

دوتا بچه م رو از دست دادم

فرصت های ناب زندگیم رو بخاطر لج و لجبازی از دست دادم

گردنبندمو گم کردم طلاکل النگو هامو فروختم دادم ب بابای بیشعور بدرد نخور بی خاصیتمگوشواره هامو بابام ...

هرچی باشه باباته بهش بی احترامی نکن. ایشالا خدا بهتریناش رو بهت میده. باباتو کمک کردی غریبه نبوده

هرچی باشه باباته بهش بی احترامی نکن. ایشالا خدا بهتریناش رو بهت میده. باباتو کمک کردی غریبه نبوده

بدرد سگم نمیخوره بیشعور سرکار نمیره ۱۶ سال رو کلا ۲ سالش رو کار کرده 

مرتیکه شیشه ای تهشم از همه طلبکاره لاتیشم واس ما پر میکنه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

کمکش کن بزاره کنار. اینجور آدما بیمار شدن دست خودشون نیست

از ۱۵ سالگی میکشه ۴۷ سالشه هزار و سیصد بار کمپ رفته فرداش باز میاد میکشه منم معتاد کرده