2777
2789
عنوان

شما شوهرتون خوب خرج میکنه

203 بازدید | 10 پست

یا فقط پدر منه ک اینجوری میکنه در حق مادرم 

بهش میگه مگر تو خرجی داره تو ک تو خونه ای میخوری و.. دیگه چی میخوای آخه این زن یه نیازی برا خودش نداره ؟

به خدا تنها دلخوشی من تو این زندگی همین درسی ک میخونم و بتونم برم جایی سرکار شاید بشه کمکی کرد ولی واقعا پدر من همش هم میناله ندارم در صورتی داره واقعا به چشمش نمیاد شغل پدر من واقعا بگم پدرم چکار همه فکر میکنن وضع ما توپه ولی رو پایه خودش نسبت به تمام فامیل وضعش بهتره ولی اینکه به مادرم میگه مگ تو خرجی داره زورم میده یه کرم بخواد بخره باید منت بکشه آخرم باید دزدکی بخره یه کیک مامانم بخره واسه خودش بخوره چقدر غر میزنه بعد از اونور میگه شما بهتر از بقیه می‌پوشید بهتر از بقیه می‌خورید و.. کفتم امروز مواد بخرم چند وقته هوش پاستا کردم میگه شما فقط به فکر شکمتون هستید حرف همیشگیش به فک آینده نیستید کو آینده اینقدر دویدیم روز به روز وضعمون بدتر میشه قطعا الان ارزون تر  از آینده اس همه جی فردا همینم نمیتونیم بخریم

شغل پدرتون چیه؟شاید ندارن واقعا

عجب حرف همیشگیشه

خواهرش بگه من پول ندارم الان راحت ۱۰ تومن میبخشه بهش ولی زنش بگه ۱۰۰ تومن بده یه کوفتی برا خونه بخرم فقط نداره برا زنش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم هرچی در میاره خرج زندگیش میکنه

هر چی داشته باشه واقعا دریغ نمیکنه

شاید مادرتون از اولش خیلی مدارا کرده؛ عادت کرده پدرتون

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

پدرم هرچی در میاره خرج زندگیش میکنههر چی داشته باشه واقعا دریغ نمیکنهشاید مادرتون از اولش خیلی مدارا ...

واقعا چی بگم 

پدر شما واقعا آلام مادرتون لباس بخواد می‌خره براش؟

واقعا چی بگم پدر شما واقعا آلام مادرتون لباس بخواد می‌خره براش؟

اره

میگم که هرچی در میاره کلا خرج خورد و خوراک و وسیله هایی ک نیازه میشه

بستگی به درامد پدر هم هست

مثلا کسی که ۲۵ تومن درامد داره و بچه داره خیلی سخته که مثلا همه چیو فراهم کنه

ولی کسی که داره باید فراهم کنه... درک نمیکنم اگر زن خرجشو شوهرش نده پس کی باید بده

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

ارهمیگم که هرچی در میاره کلا خرج خورد و خوراک و وسیله هایی ک نیازه میشهبستگی به درامد پدر هم هستمثلا ...

هیچی مگر خرجی هم داره وقتی تو خونه میخوره و از نظر پدر من می‌خوابه این خونه رو هرکار هم کنی براش یه جاش میلنگه ولی از نظر پدر من کار خونه ک کاری نیست خوابیدن جلو باد کولره

هیچی مگر خرجی هم داره وقتی تو خونه میخوره و از نظر پدر من می‌خوابه این خونه رو هرکار هم کنی براش یه ...

حتی اگر کارم نکنه.. مرد موظف هست خرجی زن و بده

واقعا چی بگم پدر شما واقعا آلام مادرتون لباس بخواد می‌خره براش؟

ببین مستقیم بابام لباس نمیخوره برای مادرم ، ولی هر ماه بهش پول میده مامانم طلا میخره برای خودش حتی یه ذره هم خرج خونه نمیکنه مادرم فقط وظیفه پدرم و برادرمه که خرج خونه کنن .

احتمال داره مادر شما زیاد مدارا کرده باشه و عادت شده برای پدرتون

ببین مستقیم بابام لباس نمیخوره برای مادرم ، ولی هر ماه بهش پول میده مامانم طلا میخره برای خودش حتی ی ...

اره یه جایی رو پدرم اجاره داده ۳ تومن میره حساب مامانم همونم پیره کوفت و زهرمار نیخره برا خونه