یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
ببین هر جا سرعتت میاد پایین ۲۰ باید از کلاچ استفاده کنی
😃
من سال اول اینقدر کلاچ گرفته بودم صفحه کلاچ عوض کردیم
اینقدر باید برونی تا دستت بیاد
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
آها ممنون ی سوال دیگه در حرکت با ماشین در کوچه بعد چند دقیقه اگر سر بالایی نباشه و سرازیری نباشه ب ...
عزیزم اگه منظورت موقع شروع حرکته که اول کامل باید کلاچ رو بگیری بعد همزمان گاز بدی و پاتو اروم از کلاچ برداری مث ترازو دقیقه نداره عزیزم بستگی ب این داره ک کلاچ دیرعمل میکنه یا زود
حال که از سادهترین چیزها متاثر میشوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدمهای بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.