2777
2789
ببین هر جا سرعتت میاد پایین ۲۰ باید از کلاچ استفاده کنی 😃من سال اول اینقدر کلاچ گرفته بودم صفحه کلا ...

مرسی عزیزم 

در شروع حرکت ماشین سرعت هم کمتر از ۲۰ پس چرا  

بعد از حرکت چند دقیقه باید پامون را برداریم از کلاچ ؟

عزیزم اگه منظورت موقع شروع حرکته که اول کامل باید کلاچ رو بگیری بعد همزمان گاز بدی و پاتو اروم از کل ...

ی سوال دیگه عزیزم در چه زمانی کاملا پام را از کلاچ بردارم ؟

و بعد در چه صورت ماشین خاموش میشه مهربونم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم در شروع حرکت ماشین سرعت هم کمتر از ۲۰ پس چرا بعد از حرکت چند دقیقه باید پامون را برداریم ...

این قاعده کلی گفتم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
ی سوال دیگه عزیزم در چه زمانی کاملا پام را از کلاچ بردارم ؟و بعد در چه صورت ماشین خاموش میشه مهربونم ...

وقتی شروع ب حرکت کردی پاتو کامل از کلاچ بردار یا موقع دنده عوض کردن بعد اینکه کامل کلاچ گرفتی و دنده رو عوض کردی بعدش کامل پاتو از کلاچ بردار خاموشیم تو همون حالت نیم کلاچ باید حتما با گاز باشه ک ماشین خاموش نشه

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

گلم واسه ترمز گرفتن چکار کنم ؟خیر ببینی

برا ترمز اگه سرعتت 20 یا کمتره اول کلاچ بعد ترمز که خاموش نکنی

برا سرعت بالا 20 اول ترمز بلافاصله کلاچ که دنده معکوس کنی

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

برا ترمز اگه سرعتت 20 یا کمتره اول کلاچ بعد ترمز که خاموش نکنیبرا سرعت بالا 20 اول ترمز بلافاصله کلا ...

فدات شم 

چند سوال دیگه خانم راننده 

منظورتون تو دنده یک هست که باید اول کلا‌چ بعد ترمز ؟

تو دنده یک فک کنم بیشتر از ۲۰نمیرع درسته؟

بعد دنده معکوس که کنم یعنی برم دنده یک ؟

فدات شم چند سوال دیگه خانم راننده منظورتون تو دنده یک هست که باید اول کلا‌چ بعد ترمز ؟تو دنده یک فک ...

خدانکنه زیبا

اره عزیزم دنده یک تا 20عه

دنده معکوس حتما به یک نیست مثلا دنده 4 میکنی 3 یا 3 رو میکنی 2 به این میگن دنده معکوس