2777
2789

خداییش چجودی  پسرای مجرد میرن دنبال زن متاهل یا مطلقه    همه دنیارو هم به پاشون میریرن؟😭

برام سواله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش فیکه دروغه همش برای جذب فالوور تو رو خدا مجازی هر چی میبینید باور نکنید حسرت یه چیز دروغبن و نخورید 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

زندگی واقعی خودت رو با شو های مجازی مقایسه نکن

با متاهل و نمیدونم 

ولی کسی که جدا شده حق زندگی داره 

به نظرم خیلی زن ستیز باید باشی که نگاه این چنینی داشته باشی 

من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

من ندیدم ولی اگه بلاگره این کارا با هماهنگی و برای گرفتن بازدیده همین که شما و چند نفر دیگه دربارش اینور و اونور بگید کلی براش تبلیغ و درامدزایی داره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ماشین الکی بودهمال نمایشگاه بوده فرداییش هم رفت مایشگاه

این ملت ساده ان سادهههههه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا