2777
2789
عنوان

عروسی ابجیمه خواهر شوهر و شوهرشم میخوان با ماشین ما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
خب قبلش یه سوال نپرسید از این ناراحت شدم هر جا میخوایم بریم یکیو میندازه دنبالمون

حرفا میزنیا

طرف گفته ماهم باشما بیایم

شوهرت بگه اول بمون برم به زنم بگم ببینم اجازه میده یانه خبرت میدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا تو خانواده های ما کاملا طبیعیه و بابتش بحث نمیشه و کسی سختش نیست،

اما اگر حستون اینطوریه به نظرم اونا باید بدونن، چون کسی دوست نداره با ماشینی بره جایی که صاحبینش ناراضی باشن

خدا رو چه دیدی

اخه شما عروسی آبجیتونه و باید قبل از مهمونا تالار باشید و تا آخر عروسی هم باید بمونید و بعدش پشت ماشین عروس برید و عروس رو تا خونش بدرقه کنید 

خواهرشوهرت و شوهرش عجب حوصله ای دارن که گفتن باشما میان 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره شاید بخاطر اینه سابقش خرابه چون گفتی هرجا بریم یکی میارهباید بهش بفهمونی کارش اشتباهه و دوس داری ...

بخدا یه مسافرت دو نفره نرفتم بچه دار شدم الانم که هر بار دوس دارم 3 نفره بریم یا مامانش یا مامانم یا خواهراش و دومادشون میندازه دنبالمون تو دلم موند اخر 

اخه شما عروسی آبجیتونه و باید قبل از مهمونا تالار باشید و تا آخر عروسی هم باید بمونید و بعدش پشت ماش ...

من خودم شخصا شوهرم ماشین نداشته باشه روم نمیشه با ماشین کسی برم تفریح بعضی ها خیلی پررو ان 

اخه شما عروسی آبجیتونه و باید قبل از مهمونا تالار باشید و تا آخر عروسی هم باید بمونید و بعدش پشت ماش ...

خدارو شکر یکی اینو فهمید و گفت.همه اسی و نقد کردن

مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️‍🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید