2777
2789

مامان بابام شدیداااا اختلاف دارن ولی مقاومت میکنن برا طلاق بابام به خاطر ابروش مامانمم به خاطر اینکه کسیو نداره جاییو نداره

ماجرا اینه که بابام چندین بار به مامانم خیانت کردو مامانم فهمید و بخشیدش،آخرین بار یک سال پیش مامانم منوجه خیانت خیلی افتضاحه بابام شد و حق طلاقو از بابام گرفت مهریشم نبخشید۲۵۰سکست که خیلیییی میلغ زیادیه برا بابام

حالا بابام چند روز بود مهربون شده بود با مامانم،حالا گیر داده که بیا مهریتو ببخش۲۰تا سکه بزار

مامانم میگه نه،نمیکنم همچین کاری ولی مطمئن باش انقد بی شرف نیستم که همه دار و ندارتو ازت بگیرم،نمیبخشم چون میترسم تغییر رویه بدی وقتی مهریمو بخشیدم اونوقت من دیگه سلاحی/دفاعی ندارم ،ولی بابام شدیدا گیر داده خیلییی زیادددد

بعدم میگه نه بخدا نه قرآن هیچ نقشه اس ندارم فقط حقمو میخام

به نظرتون نقشه ای داره؟ چیکار کنیممم با این مرتیکه که برا زنو بچشم نقشه میکشه؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه حقی 

مهریه حق زنه 

مامانت بهیچ عنوان زیر بار نره ها 

معلومه دیگ میخواد راحت خیانت کنه 

اهرشم راحت طلاق بده

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

اره دیگه نقشه داره یادش بخیر یه سری همین اتفاق واسه ما افتاد مامانم اون زمان خونه به نامش بود بابت مهریه بابام خرش کرد خونه رو به نام بابام زد بعد طلاق گرفت مارم ول کرد و رفت دنبال عشق و حالش من که بمیرمم حلالش نمیکنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یعنی کافیه مادرت ببخشه ببین چه به روزگارتون بیاره اصلااااااا اینکارو نکنه حداقل اون به اصطلاح شوهر یه ترسی داشته باشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ببین اگ خونه دارید بگو باشه مهریه رو وقتی کم میکنم ک خونه رو بزنی ب اسمممم 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

چه حقی مهریه حق زنه مامانت بهیچ عنوان زیر بار نره ها معلومه دیگ میخواد راحت خیانت کنه اهرشم راحت طلا ...

نه میگه من حق طلاق به تو دادم تو مهریتو ببخش😐

مرتیکه شیاد

باز داره خیانت میکنه شایدم ایندفه جدیتره،میخواد مامانت مهریه ش رو ببخشه تا راحت از دستش خلاص شه یکی دیگه رو بیاره

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

خونه دارین

بابام یه خونه داره هنوز ساخته نشده اونم خیلی الان قیمتش کمه۴تومنه

الان تو خونه سازمانیم

مامانمم که نداره،ینی یکی داره که بعد فوت باباجونم ایشالا بعد هزار سال ،میشه مال مامانم