2777
2789
عنوان

اینجا طرف مادرن نابحق

159 بازدید | 19 پست

درست اینجا تا بایکی بحثت میشه سری میرن تاپیک گردی زخمت میزنن  هرگز کسیو قضاوت نکنید شاید طرف نفرینتون کرد حتی نفرین تون هم نکنه روزگار کاری می کنه تاوان بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تصور کن یه بلانسبت خل و چل رفت سر تاپیک های من،گفت چرا اینقدر کمن،قطعا کاربری دیگه داری بااین حرفای شیک میزنی و میگی خوشحالم و فلان،بااون میای درد و دل و گفتن از گرفتاری هات🤣در این حد برای خودش تجزیه تحلیل کرده بود و فکر کرده بود خیلی زرنگه و مچ گرفته

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

حالا تصور کن یه بلانسبت خل و چل رفت سر تاپیک های من،گفت چرا اینقدر کمن،قطعا کاربری دیگه داری بااین ح ...

وا پس منی که کلا تاپیک نمیزنم ببینه چی میخواد بگه

بعضی وقتا ادم دوست نداره بعضی چیزای زندگیشو بقیه ببینن مگه حتما باید تاپیک بزنی🚶‍♀️

من میفهمم متاسفانه. کاش هیچوقت درکت نمیکردم

نمیگم برادرم خوبه مادرم خیلی پست کثافت برادرم بابامو میزد اخرس لب لچشو اویزون می کرد از اون کله گنده دفاع می کرد نمی گفت نجس پدرت پیره

نمیگم برادرم خوبه مادرم خیلی پست کثافت برادرم بابامو میزد اخرس لب لچشو اویزون می کرد از اون کله گنده ...

من مامانم خوبه اجازه نمیده دستش بخوره به ما ولی برادرم عذابی که به من داده رو برای هرکی تعریف کنی باور نمیکنه. خسته شدم دیگه. هرروزم به مامانم میگم من خودمو میکشم ناراحت میشه دلم نمیاد 

آرزومه زود ترم بعد شروع شه برم دانشگاه ۸ صبح برم ۸ شب برگردم