2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

122 بازدید | 16 پست

افسرده ترینم حتی دلم نمیخواد بنویسم فقط میخوام بمیرم بی حال و بی انرژی ام هر کاری میکنم حال دلم خوب نمیشه که نمیشه من بدون عشق و کاملا سنتی ازدواج کردم با این قسمتش میتونم کنار بیام ولی فاصله سنیمون زیاده ،خسیسه و خیلی هم بی ذوق و بی حوصله من اشتباه کردم و کاش این اشتباه دکمه غلط کردن داشت من هزار بار ازش سرترم یه جورایی تحمیل شد بهم با این از همون اول فهمیدم اشتباه کردم با اینکه خودم مستقلم ولی آدم دوس داره از همسرش محبت ببینه حسرت من یه کادوی کوچیکه حتی یه شکلات یه شاخه گل😭  تنها حسنش اینه که آدم گیری نیست همین نه میتونم جدا بشم نه میتونم با همچین آدمی زندگی کنم خدا منو بکشه راحت شم فقط تو این دو سال به اندازه کافی عذاب کشیدم دیگه بسمه    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اوضاع مالیش خوب نیست محبتش فقط کلامیه سوای کادو و هدیه حتی تو رفتارشم من هیچ عشقی نمیبینم

فعلا بچه دار نشو

خواسته هاتو اینجوری بگو 

چقدر دلم میخواست سورپرایزم کنی با گل  یا ...

شاید بلد نیست و یاد بگیره

تا ببین مهرش به دلت میاد

بدون من اینجا برای دلت غصه ام شدغم دل غم بزرگیهامیدوارم روزی برسه از ته دل شاد بشی و از زندگیت یه دن ...

ممنونم عزیزم

زندگی شاد رو آدم خودش می‌سازه منم برای خودم غم و بدبختی ساختم

مثل منی عزیزم،منم دقیقا درحال فروپاشی بودم فقط به مرگ فکر میکردم اما دیگه پذیرفتم.همه چیزو پذیرفتم،اینکه این آدم عشق من نیست،محبت نمیکنه،شب و روز سرکاره اما چندرغاز درمیاره،منو مسافرت نمیبره.همه اینارو پذیرفتم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اوصاع مالی هم بی تقصیر نیستولی بگو حتی یک شاخه گل تزیین شده دلمو گرم میکنه بهت

شما ندیدی نمیدونی عزیزم درک همچین آدمی سخته واست میگم هزاران بار با روش‌های مختلف بهش گفتم اگه میخواست انجام میداد

حیف عمرمون که پای همچین آدمایی داره تلف میشه حیف جوونیمون

میدونم هضمش برات سخته ها،ولی چاره چیه؟یا جدا شو یا اینکه توهم مثل من بپذیر و رو خودت کار کن و به خودت قول بده که بهترین زندگی رو برا خودت بسازی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤