2777
2789
عنوان

هر کی به بچش شربت فلوکستین داده بیاد خواهش میکنم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 42 پست
پیش دبستانی نفرستادمش توخونه خودم باهاش کارکردم الان فارسی میخونه مینویسه انگلیسی هم همینطور،بخدا هر ...

بعضیا توصیه های چرت و پرت زیاد میکنن

اصلا نمیفهمن بچه مشکلش چیه!

بچه شما الان اصلا ترس از خوردن هر نوع خوراکی داره

چون میترسه حالش بهم بخوره

تو ذهنشم اینه

چیزی نخورم

چیزی تو معدم نباشه

دیگ هیچی نیست که حالم بد شه....

حالا یسری میگن پسته بده

ربطش چیه نمیدونم😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بعضیا توصیه های چرت و پرت زیاد میکنناصلا نمیفهمن بچه مشکلش چیه!بچه شما الان اصلا ترس از خوردن هر نوع ...

دقیقا خیر ببینی به من گفت اصلا از خوراکی جلوش حرف نزن یه چند روز اوکی بود باز دیدم میگه بیرونم نمیرم حالم بهم میخوره من بهش میگم این قضیه هم در کنارش باید حل شه نه اینکه قضیه خوردن نادیده گرفته بشه اینجوری بدتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خیر ببینی به من گفت اصلا از خوراکی جلوش حرف نزن یه چند روز اوکی بود باز دیدم میگه بیرونم نمیرم ...

شاید خواسته حساسیتش کمتر شه

یعنی مثلا بعضی مادرا هی اصرار به خوراکی و غذا خوردن میکنن

اونطوری بدتره

بچه بیشتر استرسی میشه

امیدوارم دکتر مهربونش سریع خوب شه بیاد🩵

مشکلتون حل شه کاملللل

شاید خواسته حساسیتش کمتر شهیعنی مثلا بعضی مادرا هی اصرار به خوراکی و غذا خوردن میکنناونطوری بدترهبچه ...

اخه عشقم اصرار فرق میکنه بااین قضیه،امروز پیش روانشناسش بردم گفت کاملا اشتباه بوده باید مواجه انجام میداده نه اینکه اون قضیه رو پاک کنه که بدتر نتیجه عکس بده

اخه عشقم اصرار فرق میکنه بااین قضیه،امروز پیش روانشناسش بردم گفت کاملا اشتباه بوده باید مواجه انجام ...

روانشناسی که امروز بردید حرفش چی بود؟؟

میگفت دارو بدید؟

یا بازی درمانی توی ذهنش بودش

بنظرم همونجایی ببرید که به چشم نتیجه رو دیدید

روانشناسی که امروز بردید حرفش چی بود؟؟میگفت دارو بدید؟یا بازی درمانی توی ذهنش بودشبنظرم همونجایی ببر ...

نه گفت بازی درمانی باید جلساتش نزدیک بهم باشه بردم همون اولیه ولی دومیه میگه یک جلسه در هفته ازاونورم چیزای عجیب غریب زیاد میگه

نه گفت بازی درمانی باید جلساتش نزدیک بهم باشه بردم همون اولیه ولی دومیه میگه یک جلسه در هفته ازاونور ...

مثلا چه چیز عجیب غریبی؟؟

ببین طبق تجربه ام

دکتری که برای مسائل ساده اونم کودک

میفرسته سریع برای دارو و روانپزشک

خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد!!

خط اول درمان کودک همیشه با بازی درمانیه

مگرررر موارد خاص باشه

مثل تیک عصبی ، اختلال روانی خیلی خاصی و....

نه یه ترس ساده!

حتی مسائل عدم تمرکز و اختلال های اینطوری رو هم با بازی درمانی حلش میکنن....

اگر نتیجه نداد از دارو کمک میگیرن

همیشه برای بچه ها بازی درمانی جوابه

مثلا چه چیز عجیب غریبی؟؟ببین طبق تجربه امدکتری که برای مسائل ساده اونم کودکمیفرسته سریع برای دارو و ...

مثلا بچه من کلا ترسش از مریض شدن اوکی بسیار هم ضعیف شده چون موادغذاییش به ۵تاهم نمیرسه خب اولیه کرونا گرفته بود خودش دکتر روانشناس دومی رو برام پیدا کرد بردم اونجا جلسه اول گفت ببر روانپزشک به کنار میگه میذاشتی مریض میشد گفتم یعنی چی بچه جون نداره بعد تومیگی مریض شه ازاونورم من گفتم باید باترسش که بالا اوردن حین وبعد غذاخوردن روبه رو بشه نه اینکه به کل حذف بشه آروم اروم باید مواجه بشه همونطور که میترسید درخونه رو باز کنه یچیزیش بشه وکم کم مواجهش کردیم.کلا حرفاش ضدونقیض هست فقطم گیر رو ما هی تو بیا صحبت کنیم میگم بچه پیش تو احساس امنیت میکنه دوس داره بیاد تو میگی تو بیا من بیام چیکارم کنی؟

سلام مادر عزیز 🌷

شربت فلوکستین داروییه که بعضی روانپزشکان کودک برای مشکلاتی مثل اضطراب شدید، وسواس یا ترس‌های پایدار تجویز می‌کنن.

چند نکته  :

1. کاهش اشتها: بله، یکی از عوارض فلوکستین می‌تونه کاهش اشتها باشه، ولی در همه بچه‌ها به یک شدت دیده نمی‌شه. بعضی کودکان اصلاً تغییر خاصی ندارن.
  2. مزایا در برابر عوارض: وقتی پزشک دارو رو تجویز کرده یعنی تشخیص داده که کنترل اضطراب و ترس فعلی دخترتون اهمیت بیشتری داره. چون اضطراب درمان‌نشده خودش می‌تونه اشتها و رشد رو خیلی بیشتر مختل کنه.
  3. پیگیری منظم: خیلی مهمه که زیر نظر همون پزشک بمونید. اگه دیدید اشتها یا وزن دخترتون کم میشه، سریع اطلاع بدید تا دوز دارو تغییر کنه یا جایگزین بشه.
  4. همراهی غیر دارویی: دارو به تنهایی کافی نیست. بازی‌درمانی، قصه‌درمانی، روش‌های آرام‌سازی و حمایت عاطفی شما تأثیر فوق‌العاده‌ای دارن.

💡 پیشنهاد: یک دفترچه کوچیک درست کنید و روزانه میزان غذا خوردن، حالات روحی و خواب بچه رو یادداشت کنید. این اطلاعات برای پزشک خیلی کمک‌کننده‌ست.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال ما رو دنبال کنید:
کانال دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma)

🙏 ممنون از اعتماد و همراهیتون.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

عزیزم فلوکستین پرخوری عصبی رو درمان میکنه. باعث کاهش اشتها نمیشه نگران نباش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم فلوکستین پرخوری عصبی رو درمان میکنه. باعث کاهش اشتها نمیشه نگران نباش

مرسی که جواب دادی عشقم مشکل پسرت حل شد بافلوکستین؟دخترمن ترس واضطراب شدید از بالا آوردن ومریضی وخوذدن داره

مرسی که جواب دادی عشقم مشکل پسرت حل شد بافلوکستین؟دخترمن ترس واضطراب شدید از بالا آوردن ومریضی وخوذد ...

بله عزیزم دو ماه خورد و بعد تحت نظر دکتر قطع کردیم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مرسی که جواب دادی عشقم مشکل پسرت حل شد بافلوکستین؟دخترمن ترس واضطراب شدید از بالا آوردن ومریضی وخوذد ...

هر بچه ای استرس رو یجور بروز میده استرسش که رفع شد هررعادتی که داره میذاره کنار نگران نباش. فقط رو خودتم کار کن که مادر آروم و شادی باشی این خیلی مهمه

هر بچه ای استرس رو یجور بروز میده استرسش که رفع شد هررعادتی که داره میذاره کنار نگران نباش. فقط رو خ ...

دختر من از اولشم باغذا خوردن میونه ی خوبی نداشت،مرسی که جواب دادی عزیزم