2777
2789

خانمای عزیز دختر من اضطراب شدید برای مریضی وترس از بالا آوردن داره دکتر این شربت رو نیم سیسی تجویز کرده تاپیک زدم دوستان گفتن باعث کاهش اشتها میشه راسته آخه مشکلش همینه میشه راهنماییم کنید

نه باعث کاهش اشتهاش نمیشه گلم

افراد بدنشون فرق داره با هم

خصوصا بچه ها

ولی شما این تاپیکو زدی یاد بچگی خودم افتادم

میخواستم حالت روانشناسی نظر بدم با توجه به کارم

یاد کودکیم افتادم😂😂😂😂😂

گلم

برای دارو دست نگه دار

اگر برای چیزای دیگه اضطراب نداره

فقطططططط و فقط ترسش از اینه بالا بیاره

این مشکل با دارو حل شدنی نیست!!

روانشناس کودک خیلی مجرب و خوب لازم داری

بچه ترس داره

ریشه اش از روانش میاد

از خاطره بدی ک ممکنه داشته باشه

دارو چیکارش کنه؟

تا ابدیت نمیتونه حلش کنه...

زمانی دارو موثره

که یا اوضاع وحشتناک باشه خود روانشناس کودک بگه دارو لازمه در کنار تراپی

و یا در همهههه چیز اضطراب داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه باعث کاهش اشتهاش نمیشه گلمافراد بدنشون فرق داره با همخصوصا بچه هاولی شما این تاپیکو زدی یاد بچگی ...

قربونت برم بخدا خودمونم کلافه شدیم اگه تاپیک قبلو نگاه کنی یه لطفی بکنی متوجه میشی چرا اینطوری شده بچه م کلا ترس از مریضی داره از بالا اوردن از غذا خوردن از اینکه بره بیرون بالا بیاره بره کوچه بالا بیاره بخوابه بالا بیاره بردیمش بازی درمانگر خدارو صد هزار مرتبه شکر تو۲_۳جلسه الان میاد بیرون کم وبیش قدم میزنه یاراه نزدیک میگه دور بزنیم ولی وقتی گشنه ش میگه ترس تمام وجودشو میگیره ۴_۵کیلو کم کرده 

چند سالشه

۲۰شهریور ۶ساله میشه قرار بود بره کلاس اول بچه م چقدر ذوق داشت😭دارم دیوونه میشم بقرآن اخه بحث یه وعده دوعده نیست گشنه ش میشه میگه کاش همش خواب بودم کاش...

قربونت برم بخدا خودمونم کلافه شدیم اگه تاپیک قبلو نگاه کنی یه لطفی بکنی متوجه میشی چرا اینطوری شده ب ...

الهی بگردم

ببین میفهممش💔

منم بچگیم اینطور گذشت البته یکم با غلظت کمتر

چون به من گفته بودن مثلا فلان ماده غذایی رو بخوری

دیگ بالا نمیاری

وابسته اون شده بودم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀

تا نوجوونی و بزرگسالی که حل شدش و افتاد از سرم...

ببین

دخترت مشکل یا اختلال روان نداره !!

صرفا یه ترس داره

دارو خط اخر درمانه

مثلا روانشناس کودک

احساس کنه نه لازمه در زمانی که بازی درمانی میکنه و صحبت میکنه با بچتون

یه دارویی هم باشه این وسط

اتفاقا خودشم میتونه پیشنهاد دارویی بده

توی برگه ارجا بنویسه

اونموقع روانپزشک میدونه برای چی داره دارو رو میده

اگر این پروسه طی شده رسیده به فلوکستین

اوکیه

اما اگر نه

سریعا یه روانشناس کودک خیییییلی حرفه ایی پیدا کنید🩷

🔴 جلو خود بچه از مشکلش نگید جدا بگید به دکتر که شرایط اینطوریه

حلش میکنن با صبوری شما🌸🌸🩵🩵🩵🩵

چقدر خوبه که به فکر هستید👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

الهی بگردمببین میفهممش💔منم بچگیم اینطور گذشت البته یکم با غلظت کمترچون به من گفته بودن مثلا فلان ما ...

بخدا برای اینکه جیغ نزنه مجبور شدیم درکنارنکسیوم که میخوره الکی اب بکنیم تو نعلبکی بهش بگیم دارویه که چند قاشق همون پلو سفید روبخوره چیکارکنیم آخه،فوق العاده هم بچه باهوشیه واجتماعی میگه میترسم کسی بیاد خونمون مریض باشه من بالا بیارم😭

بخدا برای اینکه جیغ نزنه مجبور شدیم درکنارنکسیوم که میخوره الکی اب بکنیم تو نعلبکی بهش بگیم دارویه ک ...

تاپیک قبلی شمارو دیدم

روانشناس کودکش کی میاد گلم؟؟؟

بنظرم میخوای فعلا هفته ایی ۲ بار ببر پیشش حالا که اینطوریه

میفهمم چقدر ناراحتی 🩵🩵🩵

بچه هم خیلی استرس داره ولی باید فعلا صبوری کرد

ببین 

من گرایشم کودک نیست

نمیدونم این حرکت درسته یا نه

ولی موقت میگم

که بعد با روانشناسش صحبت کنی و جایگزین کنی صحبتا رو...

شرطی نشه بچه...

برای من دقیقا یادمه حرکت دارو رو زدن

و گفتن مثلا اگر خرما بخوری حالت بد نمیشه😐

و من خیلی جدی خرما میخوردم !!

تا مدت ها این داستان ادامه داشت

یا مثلا عرق نعناع ، البته دختر شما رفلاکس داره براش مناسب نیست....

و میگید باهوشه

بنظرم صحبت کنید

که اگر چیزی نخوری و فشارت بیادش پایین

حالت بد میشه

باید به موقع صبحانه و ناهار و شام بخوری

تا حالت بهم نخوره.....

با روانشناس درست میشه عزیزم🩵🩵🩵

اگر داره میره کلاس اول

تا قبل شروع مدرسه اش 

بنظرم هم جلسه بازی درمانی هم جلسه مشاوره رو هفته ایی ۲ بار ببر

چون چیزی نمونده به شروع مدارس

اگر پیش دبستانیه

بنظرم فشار نیار براش برای رفتن

الهی بگردمببین میفهممش💔منم بچگیم اینطور گذشت البته یکم با غلظت کمترچون به من گفته بودن مثلا فلان ما ...

والا الان دیدم کارت همینه عزیزم ما از اوایل ماه پیش متوجه مشکلش شدیم بردیمش روانشناس کودک وبازی درمانگر اونجا یه جلسه که رفت باورتون نمیشه قورمه سبزی وپنکیک خورد بیرون رفت جلسه دوم که اومدیم بریم بنده خدا گفت من ویروس گرفتم وحشتناک بچه رو نیارین دوهفته گذشت اون خانم همچنان درگیر بود دیدم اوضاع حاده بهش گفتم یکی دیگه رو معرفی کنه اونم تابچه منو دید گفت ببر روانپزشک بردیمش اول من صحبت کردم بعد که تنها باسلین صحبت کرد روانپزشک گفت این بچه وسواس واضطراب گرفته ولی بنظرمن اول باروانشناس چندین جلسه پیش برین اگه تواین راه خیلی نوسان داشت یاکند پیش رفت بهش فلوکستین بدین نیم سی سی بعد الان اون خانم دومی که پیشش میرم احساس میکنم خیلی حالت پولکی داره من بهش میگم دوجلسه در هفته بذار بچه دوس داره اونجا بیاد کلاس نقاشیشم نمیره میترسه هر دفعه گیر میده شما بیاین که امروز شوهرم عصبانی شد میگه دوباره وقت بگیر بریم پیش اولی بخدا از کار وزندگی افتادیم باورت نمیشه تواین یکماه خودمون جز تخم مرغ چیزی نخوردیم اصلا یا وقت نشد یا دلمون نیومد

تاپیک قبلی شمارو دیدمروانشناس کودکش کی میاد گلم؟؟؟بنظرم میخوای فعلا هفته ایی ۲ بار ببر پیشش حالا که ...

پیش دبستانی نفرستادمش توخونه خودم باهاش کارکردم الان فارسی میخونه مینویسه انگلیسی هم همینطور،بخدا هرروز بره مشکلی نیست نمیدونم چرا گیر داده به ما میگیم کلاس نقاشیش رو نمیره میترسه ولی باشما خو گرفته بذار بیاد،ازاونور میگه پسته بده بخوره میگم خانم بچه نون رو میترسه تومیگی پسته اصلا یه وضعی داریم

والا الان دیدم کارت همینه عزیزم ما از اوایل ماه پیش متوجه مشکلش شدیم بردیمش روانشناس کودک وبازی درما ...

ببین سر همین گفتم فعلا شربت رو نده

همون مشاور اولش خوبه

بهش بگید وضعیت وخیمه ازش بخواید جلسات بیشتری بگیرید کمک کنه

من با اینکه گرایشم کودک نیست ولی اینو مطمئن بهت میگم گلم

خط اول درمان برای کودک بازی درمانیه

بچه رو با بازی درمانی ، روانشناس تا حدود زیادی حتی مشکلات حادش رو میتونه درمان کنه

مگر تیک عصبی اینا باشه که دارو بخواد

یا مورد خیلی خاصی باشه

روانپزشک هم

حقیقتا چقدر وقت میذاره برا بچه مگه !

کار اون اینه یه نامه ارجا دستش باشه

بفهمه برای چی میخواد دارو بده و تصمیم گیری اینکه چه دارویی بده با اون باشه و شرایط جسمانی رو بسنجه

همون مشاور اول ببرید

اگر صلاح دید اون دارو بدید