2777
2789
عنوان

ظهور نزدیکه ان شا الله

| مشاهده متن کامل بحث + 20124 بازدید | 1606 پست

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاءالله 

لا حول و لا قوة الا به الله 

الحمدالله 

لبیک یا مهدی 

السلام علیک یا ابا صالح المهدی 🤚❤️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
آیا ظهور واقعیه؟ دعوا نشه من زیاد وارد نیستم

سلام. سوالاتتونو باید از سایت های نعتبر بپرسید نه هرجایی چون ممکنخ جواب کامل ندن و شما هم به اشتباه متوجه بشید (اینو برای دوستانی هم که به سوالات پاسخ میدن میگم)

مثال سایتهای معتبر توی یکی از تاپیکهام گذاشتم 

اما به طور کلی منجی موعود در تمام ادیان الهی وعده داده شده+ در دین اسلام هم که احادیث مربوط به ظهور و مهدویت اکثرا یعنی بالای۹۰درصد بین شیعه و سنی مشترک هست 🌸🌸🌸

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اللهم صل علی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اللهم عجل لولیک الفرج. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

حتی درمورد انتظار هم دیدم اکثرا اطلاعات درستی ندارن

مثلا بعضی‌ها میگن موقع و قبل ظهور اتفاقات بدی باید بیفته و خیلی اوضاع بد و...

یا درمورد مفهوم انتظار

که فصل اخر کتاب انسان ۲۵۰ساله از امام خامنه‌ای توضیح و مطالب زیبا و صحیحی ارائه داده که حتما بخونید اگه نخوندید🌸🌸

" یک عمل است، یک آماده‌سازی است، یک تقویت انگیزه در دل و درون خود است؛  حرکت است و سکون نیست."

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘