2777
2789
عنوان

ظهور نزدیکه ان شا الله

| مشاهده متن کامل بحث + 20177 بازدید | 1607 پست
سلام قشنگم خوبی؟🍀برای دوره قبل ظهور مولا در روایات ائمه معصومین نشانه هایی ذکر شده که بعضیاشون رخ د ...

ممنونم 

😘😘😘

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا 💖🌱إِنَّ الَّذِينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا فَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ ل ...

الهم عجل ولیک فرج 

الهم صل الله محمد وآل محمد 🌱

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

من از ظهور میترسمقحطی خشکسالی جنگ مرگ و میر بدبختی از نشونه باشهواقعا خوشحال نیستم

سلام قشنگم چطوری؟🌸🦋
راستش رو بخوای، خیلیا مثل تو این حس رو دارن. اینکه آدم از قحطی و خشکسالی و جنگ و این چیزا بترسه، کاملاً طبیعیه. چون خب، کی دلش می‌خواد سختی بکشه؟ کی از مرگ و بدبختی خوشحال می‌شه؟ ولی بیا یه جور دیگه هم نگاه کنیم♡

ظهور یعنی پایان ظلم، یعنی یه عالمه امید وسط تاریکی💙

آره، شاید قبلش یه سری اتفاقای سخت بیفته، ولی اینا مثل درد زایمانه. درد داره، ولی آخرش یه تولد قشنگه🕊 یه دنیای جدید، یه زندگی پر از آرامش و عدالت🌼 مگه ما الان تو همین دنیا، بدون ظهور، کم سختی می‌کشیم؟ کم جنگ و قحطی و بی‌عدالتی داریم؟ فرقش اینه که اون سختیا یه مقصد دارن، یه پایان روشن.

ترس از آینده، مخصوصاً وقتی مبهمه، خیلی واقعی و قابل درکه. ولی شاید بشه بهش به چشم یه فرصت نگاه کرد. اینکه خودمون رو آماده کنیم، قوی‌تر بشیم، بیشتر به هم کمک کنیم، بیشتر دعا کنیم، بیشتر آدم باشیم. شاید ظهور یه تلنگره که بیدارمون کنه، نه اینکه نابودمون کنه🌼

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ممنونم 😘😘😘

فدات🌸🦋

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

حر بن یزید ریاحی؛ از راه اشتباه تا یاری امام حسین (ع) و درس بزرگ برای منتظران امام زمان (عج)

حر، فرمانده‌ای بود که روزی در مسیر نادرستی قرار داشت، اما نور حق در دلش خاموش نشده بود. وقتی به امام حسین (ع) رسید، دلش از گذشته توبه کرد و تصمیم گرفت راه خود را تغییر دهد. او گناهانش را کنار گذاشت و با اشتیاق تمام، به یاران امام پیوست.

این داستان نشان می‌دهد که هر کسی، حتی اگر در گذشته راه اشتباهی رفته باشد، با توبه‌ی واقعی و پاک شدن از گناه می‌تواند خود را برای ظهور امام زمان (عج) آماده کند. منتظر واقعی کسی است که دلش را نورانی می‌کند، دست از گناه می‌شوید و قدم در راه حق می‌گذارد.

پس اگر امروز احساس می‌کنی دور از نور و پاکی هستی، بدان راه برگشت همیشه باز است. تو هم می‌توانی مثل حر، جزو یاران واقعی امام زمان (عج) شوی؛ فقط کافی است قدم اول را با توبه برداری و دل به نور خدا بسپاری 😍💚

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

به نام خدا 💖🌱

إِنَّ الَّذِينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا فَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ «13»🪷

همانا كسانى كه گفتند: پروردگار ما تنها خداست،

سپس (بر ايمان و گفته خود) پايدارى كردند،

هيچ بيمى بر آنان نيست و اندوهگين نخواهند شد.

سلام مهــربانوان صبـور خوش آمدید 😇🌱✨

🌱تنها کسانی پیروز میدان هستند که بر ایمانشان استقامت ورزیدند.

🌿گفتار و‌ رفتارشان هر دو رنگ و بوی خدا دارد👌

🌻اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید

@hmsz63‍ 

@الی11111‍ 

@حاشا9‍ 

@elmira_ea‍ 

@mozahdeh‍ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

حضرت علی علیه السلام فرموده اند : 

«هر کس گناه را ترک کند، خداوند راهی به سوی نور برایش باز می‌کند.»

همچنین امام زمان (عج) انتظار دارد که ما خود را از هر پلیدی پاک کنیم تا در هنگام ظهور، آماده استقبال از آن نور الهی باشیم.

حضرت علی علیه السلام فرموده اند : 

«هر کس گناه را ترک کند، خداوند راهی به سوی نور برایش باز می‌کند.»

همچنین امام زمان (عج) انتظار دارد که ما خود را از هر پلیدی پاک کنیم تا در هنگام ظهور، آماده استقبال از آن نور الهی باشیم.