2777
2789
عنوان

ظهور نزدیکه ان شا الله

| مشاهده متن کامل بحث + 20152 بازدید | 1606 پست

اللهم عجل لولیک الفرج  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@قلب؛شکننده‍ @دلبراااااااانه‍ @zzz18t1‍ به نام خدا 💖🌱إِنَّ الَّذِينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ ...

سلام عزیزم‌ممنون بخاطر تگ 

میشه بدونم عزیزم‌ منظورتون از ۶ روز مانده تا بیعت چیه؟

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

ویژگی انتظار اینه که زمان رو  در ذهنمون کند میکنه

پایانش هست که خوش و شیرینه 

دل قوی داریم  که وعده خدا حق است و قطعاً محقق

میشه و زمان دقیقش به اذن خداست

نا امید نباشیم هر روزی که داره میگذره

یک روز نزدیک تریم  پس قدم هامونم باید آماده تر و

نزدیک تر کنیم وظیفه ما فقط نگاه نکردن به آسمون و دعای لفظی یست عمل صالح هم همراهش باید باشه تا خدا هم

در تقدیر مون بداء قرار بدن و باقیمانده غیبت رو ببخشن

و ظهور مولا به خواست خدا به تعجیل و بر هم چشم زدنی

محقق بشه  

کار ما به عنوان منتظران واقعی،

این نیست که تاریخ تعیین کنیم، بلکه باید همیشه خود مون 

رو در آمادگی کامل نگه داریم؛ 

هم آمادگی روحی و معنوی فردی  (با تهذیب نفس، عمل صالح

و دعا برای فرج) و 

هم آمادگی اجتماعی (با گسترش معارف مهدوی و زمینه‌سازی

و اتحاد و کوشش برای عدالت).

امر ظهور طبق علائم و نشانه ها و مکاشفات بسیار نزدیکه 

سلام عزیزم‌ممنون بخاطر تگ میشه بدونم عزیزم‌ منظورتون از ۶ روز مانده تا بیعت چیه؟

سلام🌹🌿

شروع امامت صاحب الزمان و بیعت دوباره منتظران بعنوان امام دوازدهم و منجی در آخر الزمان و مرور وطیفه مون در قبالشون 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲