2777
2789
عنوان

ظهور نزدیکه ان شا الله

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 1053 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ذکرصلوات و سلام  محضر آقا امام زمان عجل الله درحق هم دعا کنیم با توفیق سرباز وسرباز پروری آقا،  توفیق پیدا کنیم  والسابقون  شویم همانها که یکی از اوصافشان

در سوره واقعه 

ولا لقوا ولا تاثیما الا قیلا سلام سلاما  است،

🍃پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله) فرمودند:

🍁فرصت را برای اعمال نیک پیش از آنکه فتنه‌هایی مانند پاره‌های شب تاریک پدید آید، غنیمت شمارید. در آن‌ هنگام انسان صبح مؤمن است و شب کافر می‌شود؛ شب کافر است و روز مؤمن می‌شود و دین خود را به‌عوض ناچیزِ دنیا می‌فروشد.

📚 نهج الفصاحه، ص ۲۱۶

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚
سلام قشنگم چطوری؟🌸🦋راستش رو بخوای، خیلیا مثل تو این حس رو دارن. اینکه آدم از قحطی و خشکسالی و جنگ ...

سلام عزیزم

هرچی که هست اصلا دوست نداشتم تو این دوران بدنیا بیام

خودم هیچی بچم چه گناهی داره 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

💠🔸 اللّٰهُمَّ! فَثَبِّتْنِي عَلَىٰ دِينِكَ، وَاسْتَعْمِلْنِي بِطاعَتِكَ، 

وَلَيِّنْ قَلْبِي لِوَلِيِّ أَمْرِكَ؛

خداوندا!

مرا بر دینت استوار بدار و در طاعت و پیروی خود به‌کار گیر 

و قلبم را برای ولیّ امرت نرم کن و مطیع او قرار بده؛

📚 كمال الدين، ج‏۲، ص۵۱۲

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚