2777
2789
عنوان

ظهور نزدیکه ان شا الله

| مشاهده متن کامل بحث + 20202 بازدید | 1609 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه حوادثی درخاورمیانه اتفاق افتاده؟

مسائل روز دنیا و علائم آخرالزمان رو تطبیق بدی این یک 

نمونش هرچند ظهور جنبه الهی داره و به اذن خدا می تونه

تاخیر یا تعجیل داشته باشه ولی قطعیه 

اللهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🌻

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

واقعا پس چی شد؟حرف ایت الله بهجت که نبایدشک کرد

ایشان فرمودند: 

عمر ظهور نزدیک است یا پیرمردها و میانسالان ظهور را درک خواهند کرد.

اما هیچ سند معتبری وجود ندارد که ایشان دقیقاً گفته باشند ظهور تا 50 سال دیگر اتفاق می‌افتد این عدد (50 سال) 

احتمالاً برداشت یا تفسیر افراد از کلام ایشان بوده است.

در منابع و خاطرات نقل شده، ایشان در دهه 60 شمسی

(یعنی حدود 40 سال پیش، نه 50 سال پیش) عباراتی را 

بیان کردند که مضمون آن اشاره به نزدیکی ظهور داشت.

بزرگان از جمله آیت‌الله بهجت، اینگونه پیش‌بینی‌ها را مشروط به اراده خداوند و عدم تغییر قضا و قدر می‌دانستند. یعنی این یک پیش‌بینی قطعی نبود، بلکه اشاره‌ای به زمینه‌ها و علائم بود. 

کلا نزدیک در نگاه اولیای خدا یک مفهوم نسبی است و ممکن است با معیارهای زمانی ما یکی نباشد. از منظر حدیثی، قریب

به معنای "قطعیت وقوع" است، نه "فوریت زمانی".

هشدار خود ایشان: جالب است بدانید که خود آیت‌الله

بهجت همواره مردم را از تعیین وقت و حتی توجه افراطی به زمان ظهور منع می‌کردند چرا که وظیفه اصلی ما آمادگی و عمل صالح ماست.

ایشان فرمودند: عمر ظهور نزدیک است یا پیرمردها و میانسالان ظهور را درک خواهند کرد. اما هیچ سند معتبری ...

در معارف دینی، نزدیکی یک مفهوم نسبی و کیفی است.

از نگاه قرآن و احادیث، یک روز نزد خداوند مثل هزار سال

است (سوره حج، آیه ۴۷). 

چه بسا نزدیک از دیدگاه اولیای خدا، معنایی بسیار گسترده‌تر

از درک ما داشته باشد. 

برای دل شکسته م ی صلوات میفرستین ؟خدا ازتون راضی باشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء

فضل و لطف خدا شامل حالت و ان شاء الله بزودی 

حاجت روایی و عاقبت بخیریتون 

یا مولانا یا صاحب الزمان ادرکنا 

@oمادرانهo‍ جآنم به یادتم و همیشه دعاگوتم 

الهی اجر صبرتو بگیری و بزودی روزای خوبت بیاد

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءفضل ...

خیرکثیر نصیبتون بشه انشالله

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.