2777
2789
عنوان

چقد پسرا پر توقعون خدایا همشون دنبال دختره آفتاب مهتاب ندیده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 67 پست
بالاتر گفتم رو جوابی که شما ریپلی زدی ، گفتم که احتمالا واسه دختره هم منفعتی داشته وگرنه وقتی بقیه م ...

ترسیده بترشه😂تنها منفعتش این بود که از فابریکی در میاد😂

بعضا فک میکنن که میشه یه حیوونو آدم کرد.زحی خیال باطل

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

پسر خراب هم هیچوقت مرد زندگی نمبشهبحث من جنسیتی نیستاسپرته.هم پسر و هم دختر😅در جوانی پاک بودن،شیوه ...

امان از فضای بی دروپیکر سایت 

که هرفردی به خودش اجازه میده هرحرفی روبزنه 

وخودشو مطرح کنه

ماجرای ازدواج پیامبر وشرایط فرهنگی قوم وقبیله ها باهم فرق داره

سعی کنید مطالعه کنید بعد نظرثبت کنید

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از فضای بی دروپیکر سایت که هرفردی به خودش اجازه میده هرحرفی روبزنه وخودشو مطرح کنهماجرای ازدواج ...

۲۵۰۰ سال پیش کتاب قانون بشر رو نوشتیم و الان کل دنیا با همون کتاب دارن زندگی میکنن

ولی خودمون پیرو قوم و قبیله ای شدیم که ۱۴۰۰ سال پیش باده نشین بودن و مارمولک میخوردن و دختراشون میکشتن

کاش مطالعات مردم ما تلقینی نبود و عقلانی بود

جدا از دینو مذهب،یکم واقعی و مستند مطالعه کنید

۲۵۰۰ سال پیش کتاب قانون بشر رو نوشتیم و الان کل دنیا با همون کتاب دارن زندگی میکننولی خودمون پیرو قو ...

فرهنگ غنی ایران برکسی پوشیده نیست وهمچنین عقلانی ومنطقی بودن پیشینیان ما به طوری که اگه همون تاریخی که میگین رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید چقدر با آغوش باز پذیرای اسلام شدن

درضمن مطالعه ی شما که ازظاهر کامنتتون کاملا مشهوده😅

فقط جسارتا ما کی پیرو قومی شدیم که دختراشونو میکشتن؟؟؟

فرهنگ غنی ایران برکسی پوشیده نیست وهمچنین عقلانی ومنطقی بودن پیشینیان ما به طوری که اگه همون تاریخی ...

آغوش باز ما بعد از خیانت سلمان فارسی و شکست در جنگ قادسیه بود که اعراب مثل طالبان ریختن تو ایران.و همه زنا و دخترارو تو بازاراشون لخت کردن و فروختن

و گفتن هر کی به عربی حرف نزنه،میکشیم.

همون قبیله ای که در راه خدا ۷۰۰ نفر رو سر بریدن

فرهنگ غنی ایران برکسی پوشیده نیست وهمچنین عقلانی ومنطقی بودن پیشینیان ما به طوری که اگه همون تاریخی ...

شما هم لطفن موقع مطالعه فی.لتر شکن رو روشن کن که اطلاعات فیل.تر شده رو نخونی😅همون اطالعات تلقینی

آغوش باز ما بعد از خیانت سلمان فارسی و شکست در جنگ قادسیه بود که اعراب مثل طالبان ریختن تو ایران.و ه ...

منبع معتبرررر معرفی کنید بریم بخونیم

شما هم لطفن موقع مطالعه فی.لتر شکن رو روشن کن که اطلاعات فیل.تر شده رو نخونی😅همون اطالعات تلقینی

همون پس شما دیکته شده های بقیه رو میخونید 

باعرض پوزش ترجیحم براینه چیزی بخونم که شستشوی مغزی نشم و مباحث رو بهم دیکته نکنن 

جالبه که مطالعات ما شده تلقینی😂

منبع معتبر که فراوونه مشکل اینه که هر منبعی ما بگیم میگین معتبر نیست😂مثلا تاریخ طبری 

واقعیت روشنه 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

تاریخ طبری

سعیدبن عاص 

کشتار مردم تمیشه توسط تازیان

کشتار چلوس رویان توسط تازیان

رود خانه از خون توسط تازیان

البته فی.تر شکنو روشن کن

تاریخ طبریسعیدبن عاص کشتار مردم تمیشه توسط تازیانکشتار چلوس رویان توسط تازیانرود خانه از خون توسط تا ...

الان میاد همشو رد می‌کنه😂

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
منبع معتبر که فراوونه مشکل اینه که هر منبعی ما بگیم میگین معتبر نیست😂مثلا تاریخ طبری واقعیت روشنه

پی دی افشو داری بفرستی برام 

دسترسی ندارم

همون پس شما دیکته شده های بقیه رو میخونید باعرض پوزش ترجیحم براینه چیزی بخونم که شستشوی مغزی نشم و م ...

همه ی دروغا رو بخون.چه این وری و چه اون وری

وای با عقلت قضاوت کن.مجبورت که نکردم😄

تاریخ طبریسعیدبن عاص کشتار مردم تمیشه توسط تازیانکشتار چلوس رویان توسط تازیانرود خانه از خون توسط تا ...

خوب باید دید نویسنده هاش کیا بودن😅

وگرنه هرننه قمری هم میتونه داستان بنویسه