2777
2789
عنوان

چقد پسرا پر توقعون خدایا همشون دنبال دختره آفتاب مهتاب ندیده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 67 پست

یکم یه جوری بیان کردی! 

یه برد حساب میشه ادم بدون ارایش چهره اش معمولی باشه

هیکلشم نریخته بیرون قطعا به اندازه کافی ووافی داره😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
بیچاره اون دختر ساده چادریهفک نکن رفته اون رو گرفته عاشقشه همچنان با دخترای خوشگل و خوش هیکل لذت و ع ...

چاقو زیر گلوش نبوده که شوهر کنه ، وقتی اسی خبر داره شوهر اون زن چجوریه مگه میشه خود اون زن ندونه 

نباید ازدواج کرد با همچین نرهای حیوون صفتی ، حالا اون دختره کرده یه نفع دیگشو نگاه کرده لابد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه پسری بود خیلی لاشی بعد اینقدر مادرش گشت یک دختر آفتاب مهتاب ندیده پیدا کرد براش گرفت خلاصه ب ...

دقیقا درست میگی

دوست صمیمی خود من تو مدرسه همینطور بود

البته چادرش ب اجبار خانوادش بود , خودش قرتی دوست داشت باشه

منی ک قرتی بودم و الان با حجاب معمولی ام ی دونه دوست پسر نداشتم و ندارم

دقیقا درست میگیدوست صمیمی خود من تو مدرسه همینطور بودالبته چادرش ب اجبار خانوادش بود , خودش قرتی دوس ...

من خیلی قرتیم😂

همه فک میکنم من چن تا دوس پسر اینا دارم

اما اصلا نداشتم تا ب حال

من خیلی قرتیم😂همه فک میکنم من چن تا دوس پسر اینا دارماما اصلا نداشتم تا ب حال

دوست پسرهم قدیما خوب بود الان یا گدان دنبال دنگ و... پول وگدا بازی ان یا رابطه ج میخوان همون بهتر که نداری راحتی

چاقو زیر گلوش نبوده که شوهر کنه ، وقتی اسی خبر داره شوهر اون زن چجوریه مگه میشه خود اون زن ندونه نبا ...

اگه دخترای همه جایی و خراب نباشن که به پسرا پا بدن،پسرا سالم میمونن.

اول مرغ به وجود اومد یا تخم مرغ؟

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

اگه دخترای همه جایی و خراب نباشن که به پسرا پا بدن،پسرا سالم میمونن.اول مرغ به وجود اومد یا تخم مرغ؟

چه مثال پرتی 

زن و مرد الان مرغ و تخم مرغن ؟ خراب بودن یه سری پسرا الان افتاده گردن دخترا ؟ 😂 توجیح نکن الکی . اگه هم بخوایم مثال چرت بزنیم دقیقا برعکس این قضیه هست ، پسرا خرااااب و هرز نباشن دخترارو گول نزنن با بهونه های الکی ، دخترا هم سالم میمونن . 

چه مثال پرتی زن و مرد الان مرغ و تخم مرغن ؟ خراب بودن یه سری پسرا الان افتاده گردن دخترا ؟ 😂 توجیح ...

شما ۵۰ ۵۰ در نظر بگیر.بزور که مجبورشون نمیکنن.هر دو طرف راضیین😂

دخترا هم دنبال پسر سالمن نه پسر اگزوز در رفته و دسته پونصدم 😔

پسر خراب هم هیچوقت مرد زندگی نمبشه

بحث من جنسیتی نیست

اسپرته.هم پسر و هم دختر😅

در جوانی پاک بودن،شیوه ی پیغمبریست

البته خوده پیغمبرم هر زنیو میدید😋میشد😅

به سوراخ بلوکم رحم نمیکرد😂

شما ۵۰ ۵۰ در نظر بگیر.بزور که مجبورشون نمیکنن.هر دو طرف راضیین😂

بالاتر گفتم رو جوابی که شما ریپلی زدی ، گفتم که احتمالا واسه دختره هم منفعتی داشته وگرنه وقتی بقیه میدونن پسره چیه مگه میشه زنش ندونه 

برای جفتشون یه منفعتی بوده اگرم نبوده که دیگه خیلی میلنگه کارشون ، در هر صورت من نمیپسندم