2777
2789
عنوان

گدایی کردن از شوهر😔

872 بازدید | 66 پست

دارم دق میکنم از کاراش

اصلا پول خرج کردن رو دوس نداره..وقتی میره جایی ی ریالم بحسابم واریز نمیکنه..نمیگه این بدبخت شاید بخاد برا خودشو بچه ها ی کیک بگیره

دیروز صب رفته شهر دیگه عصری گفتمش پول واریز کن گفت باشه..خودم ی ۱۰۰تو حسابم بود پسرمو ک بردم بیرون خوراکی خریدم باهاش..فک کردم پول واریز میکنه

😔😔

الان حسابم خالیه خالیه..مامانم هی زنگ میزنه حالا ک شوهرت نیست چرا نمیایی پیشمون..چجور بگمش پول اسنپ ندارم🥲🥲🥲

خدایا دارم دق میکنم از کاراش از اینکه خودشو ب نفهمی میزنه

عصری گفت باشه واریز میکنم ..اخر شب گفت باشه فردا تا الان واریز نکرده..۲۰۰مگ اینترنت دارم..۱۰۰۰ت شارژ..۱۰۰۰تومنم تو حسابم

دارم دق میکنم..از ناراحتی گلوم باد کرده☹️

چندین وقته حالم خوب نیست.افسرده ام..کاش بمیرم از دستش راحت شم😔

شاید باور نکنین ولی این همه دورم میده واسه ۲۰۰هزار تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن فحش بده مهری بزار اجرا

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

اگه داره و نمیده خاک برسرش. 

هربار کارتشو میده بری خرید یکم ازش بردار برای خودت

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بخاطر همینه میگن مستقل شین

زنگ بزن به شوهرت بگو تو چجوری مردی هستی با خودت نمیگی زن و بچت بدون پول چیکار کنم گیریم پول لازم شد با منت بهش بگو خجالت بکشه 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

الان همه میان میگن بابا برو سرکار مستقل بشو و فلان تا حدی درست میگن اما پس این قانون خراب شده کشور ما که میگه مرد باید خرج و نفقه زن و بچه رو بده کجا رفته دستتم که توی جیبت باشه بازم کوچیک ترین وظیفه شوهرته که خرج زندگیشو بده نمیخواست بده زن نمیگرفت کلا زندگی تشکیل نمیداد 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>