2777
2789
عنوان

گدایی کردن از شوهر😔

964 بازدید | 66 پست

دارم دق میکنم از کاراش

اصلا پول خرج کردن رو دوس نداره..وقتی میره جایی ی ریالم بحسابم واریز نمیکنه..نمیگه این بدبخت شاید بخاد برا خودشو بچه ها ی کیک بگیره

دیروز صب رفته شهر دیگه عصری گفتمش پول واریز کن گفت باشه..خودم ی ۱۰۰تو حسابم بود پسرمو ک بردم بیرون خوراکی خریدم باهاش..فک کردم پول واریز میکنه

😔😔

الان حسابم خالیه خالیه..مامانم هی زنگ میزنه حالا ک شوهرت نیست چرا نمیایی پیشمون..چجور بگمش پول اسنپ ندارم🥲🥲🥲

خدایا دارم دق میکنم از کاراش از اینکه خودشو ب نفهمی میزنه

عصری گفت باشه واریز میکنم ..اخر شب گفت باشه فردا تا الان واریز نکرده..۲۰۰مگ اینترنت دارم..۱۰۰۰ت شارژ..۱۰۰۰تومنم تو حسابم

دارم دق میکنم..از ناراحتی گلوم باد کرده☹️

چندین وقته حالم خوب نیست.افسرده ام..کاش بمیرم از دستش راحت شم😔

شاید باور نکنین ولی این همه دورم میده واسه ۲۰۰هزار تومن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه داره و نمیده خاک برسرش. 

هربار کارتشو میده بری خرید یکم ازش بردار برای خودت

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بخاطر همینه میگن مستقل شین

زنگ بزن به شوهرت بگو تو چجوری مردی هستی با خودت نمیگی زن و بچت بدون پول چیکار کنم گیریم پول لازم شد با منت بهش بگو خجالت بکشه 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

الان همه میان میگن بابا برو سرکار مستقل بشو و فلان تا حدی درست میگن اما پس این قانون خراب شده کشور ما که میگه مرد باید خرج و نفقه زن و بچه رو بده کجا رفته دستتم که توی جیبت باشه بازم کوچیک ترین وظیفه شوهرته که خرج زندگیشو بده نمیخواست بده زن نمیگرفت کلا زندگی تشکیل نمیداد 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>