2777
2789
عنوان

گدایی کردن از شوهر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 66 پست

چرا باحالت گدایی بگی که انگار باور کردی همه چی مال اونه؟همین الان جدا بشی هرچی داره باید باهات نصف کنه چون زن وشوهرید شریک در همه چی.مقصر خودتی.تکلیف ومعلوم کن بگو هرماه حقوق میگیری پول من پول خوراکی بچه رو جدا بریز همون اول هرماه دیگه لازم نیست همش تکرار کنی

قطعا مشکلی باهات داره وگرنه مردا الکی اینطوری نمیکننبشین باهاش صحبت کن ببین مشکلش از کجاست

مشکلش بیکاره و پولم داشته باشه خسیسه

فرمون زندگیش اینجوره ک ادم کم خرج کنه پول بزاره برای مبادا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچها یه سوال !اگه مردی وضع مالیش خیلی خوب باشه ولی به زنش پول نده وخیلی روی خرجای زن کنترلگر باشه اگه زن برای خرید بچها وخانه ازش یواشکی پول برداره این کار زن گناه محسوب میشه

چرا باحالت گدایی بگی که انگار باور کردی همه چی مال اونه؟همین الان جدا بشی هرچی داره باید باهات نصف ک ...

نفهمه نمیفهمه

با هزار بدبختی کارت یارانه ازش گرفتم..همون ماه هم گوشیم خراب شد..با هزار ترفند ازم گرفتش گفت میخام قسط بدم

همیشه بهش میگم ماهانه خودکار بریز زورش میاد

من ازت معذرت میخام 

ببخشید این حرف ر و هم میزنم واقعا ببخشید

میدونم ک قصد و نیتت درد دل بود و ناراحتی خیلی

اگه دوست داشتی و خواستی بری پیش مادرت بگو من اسنپ بگیرم

یا بگیر برو بده من پرداخت کنم

بازم ببخشید قصدم بی احترامی نبود

چه شوهر بی درکی داری ولی نباید بذاری عادت کنه بهش بگو وظیفه داری برای منو بچم خرج کنی

برج۱ برا بچه هام خدا شاهده چند دست لباسقیمت مناسب زیر ۲۰۰ گرفتم..ک تا الان  یا سوراخ شدن یا نقطه نقطه یا لک گرفته

چندین بار بهش گفتم پول بده لباس بخرم نداد

میبینم چند وقت پیش میگه انگار بچه ها لباس دارن چون دیگه نمیگی پول بده 

دیگه فکرشو کن چقدر احمقه

الان همه میان میگن بابا برو سرکار مستقل بشو و فلان تا حدی درست میگن اما پس این قانون خراب شده کشور م ...

من دو بچه کوچیک دارم

چیکارشون کنم؟کی مسئولیتشون قبول میکنه..دو بچه فضول

هیچ کاری هم بلد نیستم.جز اینکه برم ظرفشور رستوران بشم تو این هوای گرم واسه چس تومن حقوق

من ازت معذرت میخام ببخشید این حرف ر و هم میزنم واقعا ببخشیدمیدونم ک قصد و نیتت درد دل بود و ناراحتی ...

قربونت

همین الان میتونم زنگ بزنم بهش برینم بهش تا بره در عابر واریز کنه

ولی حوصله ندارم اعصابم داغون بشه سر دو بچه طفل معضوم خالیش کنم

خدا لعنتش کنه

حالا میخوای یه شماره کارت بزار تا بچه های سایت هر کدوم یه خورده بریزن کارت راه بیافته اسنپ بگیری

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

من دو بچه کوچیک دارمچیکارشون کنم؟کی مسئولیتشون قبول میکنه..دو بچه فضولهیچ کاری هم بلد نیستم.جز اینکه ...

منکه اتفاقا گفتم وظیفه شوهرته که خرج زندگی رو بده اونایی که این حرف رو میزنن دلشون خوشه چرا بد متوجه شدی؟ 

روز خوش

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
قربونتهمین الان میتونم زنگ بزنم بهش برینم بهش تا بره در عابر واریز کنهولی حوصله ندارم اعصابم داغون ب ...

واقعا حالم بد شد از کارش

ولی بی تارف من گفتم واقعا در خدمتم