2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲ سال

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

خودت متوجه میشی بعضیا با چندماه اوکی میشن بعضیا با چندسال خودمن خیلی زود اومد دستم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه منظور اینجا زمانش نیست...هر وقت تنهایی رفتی و اومدی از همون لحظه رانندگیت خوب میشه...کار با آینه ...

آها 

تنهایی که میرم ولی شوهرم میگه یکی ازبچه هاروببر وقتی تنها باشی اذیتت میکنن اینجوری بیشتر هوادارن 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
خودت متوجه میشی بعضیا با چندماه اوکی میشن بعضیا با چندسال خودمن خیلی زود اومد دستم

خودم حس میکنم کمی پیشرفت کردم  مثلا تو کلاچ ودنده خوبم ولی مسیر یابی  علایم و دنده عقبم هنوز ناواردم

خودم حس میکنم کمی پیشرفت کردم مثلا تو کلاچ ودنده خوبم ولی مسیر یابی علایم و دنده عقبم هنوز ناواردم

خوبه اونم کم کم میاد دستت عجله نکن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آها تنهایی که میرم ولی شوهرم میگه یکی ازبچه هاروببر وقتی تنها باشی اذیتت میکنن اینجوری بیشتر هوادارن

یه سه چهار ماهی بشینی دستت راه میافته....من خودم اولش نمیتونستم ماشین روشن کنم اما الان شبیه ماشین کوکی شده برام

خیلی خوبه به خودت افتخار کن به نظر من

اونروز یه خانم دیدم پشت فرنون اتوبوس خیلی خوشم اومد نمیدونم چرا .شوهرمن منوخیلی دست کم میگیره  ولی دلم میخواد پیشرفت کنم

یه سه چهار ماهی بشینی دستت راه میافته....من خودم اولش نمیتونستم ماشین روشن کنم اما الان شبیه ماشین ک ...

خدا کنه .بنظرم رانندگی خانماروقوی نشون میده  وبااعتمادبه نفس