2777
2789
عنوان

ازدواج ینی اسارت

43 بازدید | 4 پست

خیلی دوس دارم ازدواج کنم اما با فردی که خودم بشناسم و هدفامون و طرز فکرمون تفاهم داشته باشیم.

اما وقتی خونواده م یا بقیه اسم از ازدواج میارن حالم بهم میخوره و حس اسارت میگیرم. اسم خواستگار میاد چون میدونم چجور طرز فکرایی دارن و خونواده هاشونم سنتی ان یه جوری استرس میگیرم و حالم بد میشه انگار میخوام بمیرم

از ازدواج سنتی متنفرم چون دوروبرم و منطقه ای که هستم به شدت زن رو محدود میکنن و از تحصیل و کار محرومش میکنن و مرد سالاری اینجا زیاده

دوس دارم خودم شریک زندگیمو انتخاب کنم نه که به زور یکی بیاد و منو تحت فشار بزارنم ک انتخاب کنم

تا الانش خیلی مقاومت کردم اما زندگیم از این لحاظ روز به روز داره سخت تر میشه و بیشتر تحت فشارم بخاطر مجرد بودنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه میکنم توی شهر خودت ازدواج نکنی

چون هر چقدرم طرف روشنفکر باشه

اطرافیان اثر میذارن....

و اینکه

حتما حق و حقوقت رو رسمی و کتبی بگیر و از قبل خواستگاری شرط کن با طرف

حق طلاق

حق سفر

حق کار و تحصیل

همه اینارو میخوای

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥